Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Η παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου ανοίγει τον δρόμο στον Στέφανο Κασσελάκη να εκπροσωπήσει το κόμμα και στην Βουλή

Υπογράφει ο Πέτρος Παππάς
Η παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου ανοίγει τον δρόμο ώστε ο εκλεγμένος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη να εκπροσωπήσει το κόμμα και στην Βουλή.

Σε μια ιδαίτερα δύσκολη πολιτική συγκυρία για όλους τους Έλληνες, θεωρώ αυτονόητη υποχρέωση των υπολοίπων επιλαχόντων στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , να διευκολύνουν την παράταξή μας, ώστε να έχει τον Πρόεδρο της στα έδρανα του Κοινοβουλίου.

Η ελληνική ομογένεια, η Δημοκρατική Παράταξη, οι εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι της αλλά και τα εκατομμύρια των απογοητευμένων Ελλήνων, έχουν την ευκαιρία να δυναμώσουν την φωνή τους μέσα από την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην Βουλή.

Είναι η ώρα της ευθύνης ώστε να δείξουμε στον κόσμο ότι το κόμμα μας και θέλει και μπορεί.

Πέτρος Παππάς
Βουλευτής Κιλκίς
Αν. Τομεάρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.