Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Μιλένα Αποστολάκη στο "To the Point" και τον Μπ. Καραγεωργίου: “Υπερασπίζομαι ένα αυτόνομο ΠΑΣΟΚ που δεν θα είναι ένας βολικός εταίρος για τον κ. Μητσοτάκη”

Στο podcast “To the Point” και τον δημοσιογράφο Μπάμπη Καραγεωργίου μίλησε η υποψήφια για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βουλεύτρια του Βορείου Τομέα της Αθήνας, κ. Μιλένα Αποστολάκη.


“Δεν ήμουν από εκείνους που το βράδυ των εκλογών έθεσαν θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Έχω μία άλλη αντίληψη για το πως κανείς πρέπει να αξιολογεί ένα εκλογικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι χρειάζεται νηφαλιότητα, ψυχραιμία και κυρίως απόσταση από τα γεγονότα και επίσης δεν πιστέυω ότι υπάρχουν μονοσήμαντες απαντήσεις γύρω από ένα εκλογικό αποτέλεσμα.” ανέφερε.

Παράλληλα τόνισε πως διαφωνεί με την προσέγγιση πως “η αλλαγή ηγεσίας είναι μια μαγική συνθήκη η οποία έτσι και επέλθει θα σου λύσει το πρόβλημα σου”

Στο ερώτημα αν το αποτέλεσμα ήταν μία πολιτική ήττα η κ. Αποστολάκη τόνισε πως: 
“Είναι ένα μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Ούτε νίκη ούτε ήττα”

Σχετικά με την απόφαση να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ η Μιλένα Αποστολάκη τόνισε πως με την υποψηφιότητα της θέλει να εκφράσει την ανάγκη για την επιστροφή “του μαχητικού ΠΑΣΟΚ” που μέσα από το καθαρό του σχέδιο θα μπορούσε να δημιουργήσει και να συνάψει “ευρύτατες κοινωνικές συμμαχίες”.

“Υπερασπίζομαι ένα αυτόνομο ΠΑΣΟΚ που δεν θα είναι ένας βολικός εταίρος για τον κ. Μητσοτάκη”

Παράλληλα σχετικά με τις συνεργασίες των προοδευτικών δυνάμεων η κ. Αποστολάκη μίλησε για κοινωνικές συμμαχίες και απέκλεισε τις συμμαχίες κορυφής.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ:
https://open.spotify.com/episode/4JFsuO6MEUlgKFBEwHatea?si=HU2NKMj6QN2DgGfm5j5QFg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.