Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Πετυχημένη η Ενημερωτική Ημερίδα που διοργάνωσε ο υπό σύσταση Σύλλογος Εστίασης και Αναψυχής, με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Την Πέμπτη 27/06/2024 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα στη αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, με κλιμάκιο της ΓΣΕΒΕΕ που αποτελείτο από τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Καββαθά, τον Αντιπρόεδρο κ. Σωτήρη Κοτσαμπά και το μέλος κ. Ιωάννη Παπαργύρη και τους επαγγελματίες του κλάδου Εστίασης και Αναψυχής της Π.Ε. Κιλκίς.

Στην ημερίδα οι επαγγελματίες του κλάδου εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση της περιοχής μας, τα πνευματικά δικαιώματα και τις χρεώσεις που καλούνται να αποδίδουν, την ψηφιακή κάρτα εργασίας, την αδειοδότηση των επιχειρήσεων τους, καθώς και για τα νέα φορολογικά μέτρα και την επίπτωση τους στο σύνολο κυρίως των μικρών επιχειρήσεων. Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς απάντησε διεξοδικά σε πλήθος θεμάτων και ερωτήσεων που του τέθηκαν, κάλεσε τους παρευρισκόμενους να προχωρήσουν άμεσα στην σύσταση του Συλλόγου και έθεσε στη διάθεσή των τον ίδιο και τις υπηρεσίες που προϊσταται.

Πριν από την ενημερωτική ημερίδα τον κ. Γιώργο Καββαθά και τους συνεργάτες του, δέχθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Χατζημλάδης και συζήτησαν σειρά θεμάτων που απασχολούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της περιοχής και συμφώνησαν για τη στενότερη συνεργασία με την υπογραφή σχετικού μνημονίου μεταξύ των δύο Φορέων. Στη συζήτηση το παρών έδωσε και το πρ. μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και της ΓΣΕΒΕΕ και προσωπικός φίλος του φιλοξενούμενου κ. Χρήστος Τσανασίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.