Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 13/7/2024, 6:18 μ.μ.

Συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη προχθές (11 Ιουλίου 2024) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας να αποκρύπτει κοντά στην οικία του, μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη σε τρίμματα κορυφάδες, βάρους 911 γραμμαρίων.

Η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής και της πλαστογραφίας

Συνελήφθη χθες (12 Ιουλίου 2024) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας αλλοδαπός άνδρας, για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής και της πλαστογραφίας.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας, ο οποίος επέδειξε παραποιημένο δελτίο ταυτότητας, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 14η Ιουλίου 2020 στο Τμήμα Ασφάλειας Αλίμου.

Από την αναλυτική έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα από 26 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου 2024 διέπραξε 9 κλοπές από οικίες, σε περιοχή της Πιερίας, εκ των οποίων οι 3 απόπειρες, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.725 ευρώ και κοσμήματα αξίας 46.325 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 11 μηνών, για το αδίκημα της πλαστογραφίας και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Στην κατοχή του, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.