Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Τα νέα του Δήμου Παιονίας - 4/6/2024

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Δενδροφύτευση σε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους στην Ευρωπό
Η Αντιδημαρχία ΔΕ Ευρωπού σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πρασίνου, την Δημοτική Κοινότητα Ευρωπού, την ΔΕΥΑΠ και το Γυμνάσιο Ευρωπού πραγματοποίησαν την Δευτέρα δενδροφύτευση σε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους.

Με την βοήθεια των μαθητών του γυμνασίου φυτεύτηκαν 40 κέδροι στο Δυτικό τμήμα του οικισμού πλησίον του περιφερειακού δρόμου.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ

Η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Παιονίας ξεκίνησε παρεμβάσεις καλλωπισμού σε δημόσιους χώρους συνάθροισης και σε εγκαταστάσεις (πλατείες, πάρκα, σιντριβάνια κλπ).

Χρησιμοποιώντας τον σύγχρονο εξοπλισμό που έχει πλέον στην διάθεση της, πραγματοποιεί τις νυχτερινές ή τις πολύ πρωινές ώρες, καθαρισμούς και πλύσεις όπου διαπιστώνεται η ανάγκη.

Η δράση αυτή θα είναι διαρκής και θα γίνεται παράλληλα με το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων, ώστε να ικανοποιούνται οι ανάγκες σε όλα τα χωριά και τις πόλεις του δήμου.

Διήμερο Αθλητικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

Ο Δήμος Παιονίας υποδέχθηκε τον Ιούνιο με ένα εντυπωσιακό διήμερο αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.

Η έναρξη του διημέρου (1/6/2024) σηματοδοτήθηκε με την εκκίνηση του αγώνα ΑΛΙΓΚΑΡΙ bike από τη Γουμένισσα με τερματισμό στα Μ. Λιβάδια. Στην κεντρική πλατεία του Ευρωπού, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει επίδειξη πολεμικών τεχνών από τον ΑΣ Σελευκο με τη συμμετοχή τεσσάρων (4) συλλόγων, προσφέροντας ένα θέαμα που καθήλωσε το κοινό.

Η δεύτερη ημέρα (2/6/2024) του ΑΛΙΓΚΑΡΙ bike συνεχίστηκε με διαδρομές για όλες τις ηλικίες στα Μ. Λιβάδια, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους συμμετέχοντες. Στο κλειστό γυμναστήριο Αξιούπολης, πραγματοποιήθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες ITF Taekwondo παίδων που οργάνωσε ο ΑΣ ΣΑΡΙΣΑ, με τη συμμετοχή άνω των 200 αθλητών από 16 συλλόγους. Παράλληλα, στο δημοτικό γήπεδο Αξιούπολης, ο Εθνικός Αξιούπολης διοργάνωσε τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή 12 ακαδημιών στη μνήμη του Ιωάννη Τσόνογλου.

Την ίδια ώρα, στο δημοτικό γήπεδο Πολυκάστρου, πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής έδωσαν φιλανθρωπικούς αγώνες ποδοσφαίρου, προσφέροντας διασκέδαση και συμβάλλοντας σε καλό σκοπό. Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στη Γουμένισσα με την 27η χορωδιακή συνάντηση που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος «Παίονες Γουμένισσας». Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορωδίες «Μουσών Δράσις Χρυσαλλίδα», η παραδοσιακή χορωδία Γιαννιτσών και η χορωδία του συλλόγου των Παιόνων, κλείνοντας το διήμερο με νότες μουσικής και πολιτισμού.

Με αυτές τις εκδηλώσεις, ο Δήμος Παιονίας απέδειξε για άλλη μια φορά τη δέσμευσή του στην προώθηση του αθλητισμού και του πολιτισμού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.