Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

«Ψηφίζουμε για τη Φύση» στην Κούπα Παιονίας

Δελτίο τύπου 
Συνεταιρισμού Διαχείρισης του Δάσους Κούπας

Συμμετέχοντας και φέτος στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Προστατευόμενων Περιοχών – Πάρκων της Ευρώπης (Europarc Day 2024), ο Συνεταιρισμός Διαχείρισης του Δάσους Κούπας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο Κούπας, σας προσκαλούν να γιορτάσουμε πάλι, νέες αυτή τη φορά, ομορφιές του τόπου μας.

Με κεντρικό σύνθημα «Ψηφίζουμε για τη Φύση» αναδεικνύουμε την φυσική και πολιτιστική μας κληρονομιά και αξιοποιούμε τη δυνατότητά της να συνδέει διεθνώς τους ανθρώπους.

Η κεντρική εκδήλωση, που θα έχει και φέτος στοιχεία προσφοράς εθελοντικού έργου, θα γίνει την Κυριακή 26 Μαΐου 2024. Με αφετηρία την Μεγάλη Βρύση του του οικισμού της Κούπας, ώρα 09:30, σας προσκαλούμε να πάρουμε το δρόμο που οδηγεί στη “Βάλια Ντι Νάπαρτη”, (το τοπικό ποτάμι) για να γνωρίσουμε το μονοπάτι, να συμβάλουμε στην συντήρηση και ανάδειξή του σημείου και ταυτόχρονα να απολαύσουμε τη μοναδικότητα του τοπίου, μαζί και με όλα τα δείγματα της σπάνιας χλωρίδας, ή -αν είμαστε τυχεροί-, και της πανίδας του.

Θα ακολουθήσει, ώρα 13:00, ανεπίσημη Δεξίωση και Μπουφές στην αυλή του Πολιτιστικού Κέντρου.

Σας περιμένουμε.

Σημείωση: η διαδρομή είναι «ήπιας προς μέτριας δυσκολίας», δύο-τριών ανάλογα με το βήμα – η συμμετοχή στην όλη εκδήλωση ελεύθερη και οι μετέχοντες κινούνται με δικά τους μέσα και ευθύνη.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.