Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Πωλείται η Πικρολίμνη σε Ισραηλινούς

- Τεράστια επένδυση στο Κιλκίς! - Ισραηλινός ξενοδοχειακός όμιλος θέλει να νοικιάσει την Πικρολίμνη για 99 χρόνια!
-  Θα δημιουργηθεί εργοστάσιο εκμετάλλευσης της λάσπης για θεραπευτικούς σκοπούς αλλά και καλλωπισμού προσώπου-σώματος!
- Θα κατασκευαστεί resort ξενοδοχείο 5* αποκλειστικά για αναζωογόνηση, relax και θεραπευτικό τουρισμό!

Γράφει ο Πάνος Γεωργιάδης
Είναι ζήτημα χρόνου να πέσουν οι τελικές υπογραφές ώστε να δούμε άσπρη μέρα και εμείς στο Κιλκίς! Η πολύπαθη Πικρολίμνη, το «ανεκμετάλλευτο χρυσάφι» που διαθέταμε εμείς οι Κιλκισιώτες αλλά που ποτέ δεν του δώσαμε την πρέπουσα σημασία και ενδιαφέρον, επιτέλους πέφτει σε ξένα χέρια και αξιοποιείται!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που διαδίδουν κουτσομπόλες Κιλκισιώτισες, οι κινήσεις γίνονται με άκρα μυστικότητα αφού έντονο επιχειρηματικό ενδιαφέρον είχαν δηλώσει επίσης: Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Σέρβοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι! Επίσης ο «Δημητράκης το καλό παιδί» από Θεσσαλονίκη, ο Γιωρίκας ασόν Πείκοβον και ο Μπάμπης ο Σουγιάς!

1oν. Οι συμφωνία θα επισημοποιηθεί σήμερα 1η Απριλίου ημέρα αλήθειας. Οι Ισραηλινοί έχουν τεράστια τεχνογνωσία από τη Νεκρά Θάλασσα, τόσο σε επίπεδο τουριστικών υποδομών, όσο και στην αξία της λάσπης για ιατρικούς σκοπούς!

2ον Μεγάλο μέρος της λίμνης θα σκαφτεί ώστε να εξαχθούν εκατοντάδες τόνοι της περίφημης θεραπευτικής λάσπης της Πικρολίμνης. Θα γίνεται άμεσα συσκευασία της σε διάφορα μεγέθη ώστε να πωλούνται σε όλη τη γη! Η χρήση θα είναι εξωτερική για σώμα και πρόσωπο για ιατρικούς αλλά και θεραπευτικούς σκοπούς ή καλλωπισμό. Εκτιμάται πως η επιχείρηση θα κερδίζει εκατομμύρια ευρώ μόνο από αυτή την κίνηση, αφού ένα κιλό λάσπης θα κοστίζει περίπου 35 δολάρια!

3ον Θα κατασκευαστεί ένα υπερπολυτελές resort 5* όπου θα απευθύνεται σε πελάτες πολύ υψηλού εισοδήματος ( κυρίως Ισραηλινούς, Αμερικάνους και κεντροευρωπαίους) όπου θα απολαμβάνουν χαλάρωση, ηρεμία, ευεξία, θεραπείες σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον που μόνο το Κιλκίς έχει! Επιπλέον θα δημιουργηθούν δύο μεγάλες τεχνητές πλαζ με άμμο που θα έρθει από Χαλκιδική αλλά και θα φυτευτούν 800 φοίνικες για να θυμίζει εξωτικό τοπίο!

4ον Θέσεις εργασίας ειδικά για Έλληνες μην ονειρεύεστε, μην ελπίζετε... Ανοίξτε κανένα ακόμη και περιμένετε την ανάπτυξη… Ήδη έχουν γίνει συμφωνίες για φτηνό εργατικό δυναμικό από τρίτες χώρες και ζει ήδη στην Ελλάδα σε camps…

Και του χρόνου!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.