Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Τα νέα του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς (7/3/2024)

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Ένα μικρό σερί άρχισε να δημιουργείται για τις παγκορασίδες (Κ16) του συλλόγου, πολύ σημαντικό για την ψυχολογία τους αλλά και το πνεύμα νικητή που πρέπει αναπόδραστα, κάποια στιγμή να αποκτήσουν. Το Σάββατο, λοιπόν, 2 Μαρτίου, βρέθηκαν αντιμέτωπες με τον Α.Π.Σ. Αίολο Κατερίνης στο ΔΑΚ Κατερίνης και κατάφεραν να φύγουν με το διόλου ευκαταφρόνητο 0-3 (23-25, 16-25, 18-25), αφού κατέβηκαν συγκεντρωμένες στο στόχο και επέδειξαν πειθαρχία και δυναμισμό. Τα κορίτσια του συλλόγου, έτσι, πέρα από μια ευχάριστη εκδρομή και φιλοξενία που δέχτηκαν, γέμισαν με εμπειρίες που ελπίζουμε να τις πλουτίσουν συναισθηματικά στο αθλητικό τους μέλλον.

Η σύνθεση των παγκορασίδων: Προπονητής Γιώργος Δερέκης, Σταμάτη Αικατερίνη(λ), Νίρλα Ειρήνη, Σταμάτη Άννα, Κουλίδου Αμαλία, Γκουρτσιάδου Αλίκη, Ιωακειμίδου Ευθυμία, Ζώτου Κυριακή, Μαυρογενίδου Σοφία, Χαριτωνίδου Χριστίνα, Ηλιοπούλου Ελένη, Ιωακειμίδου Βασιλική.

Δύσκολο απόγευμα, είχαν από την άλλη, οι κορασίδες (Κ18) του συλλόγου στο ΔΑΚ Αξιούπολης, την Κυριακή 3 Μαρτίου, απέναντι στον Α.Σ. Αλέξανδρο Αξιούπολης. Τα κορίτσια του ΑΤΛΑ που βρέθηκαν προβληματισμένα από το πρώτο σετ, δεν άντεξαν την πίεση του καλά προετοιμασμένου γι’ αυτό το παιχνίδι Αλέξανδρου και παραδόθηκαν σχεδόν αμαχητί. Το αποτέλεσμα 3-0 (25-15, 25-15, 25-13) στα σετ. Τα κορίτσια, που υπέπεσαν σε πολλά λάθη, δεν μπόρεσαν να ανεβάσουν την απόδοση τους και παρέμειναν χαμηλά, αναμένοντας να δοκιμαστούν και να κριθούν καλύτερα σε επόμενα παιχνίδια.

Η σύνθεση των κορασίδων: Προπονητής ο κ. Γιώργος Δερέκης, Μπακύρτση Ναταλία, Σταμάτη Αικατερίνη(λ), Καραΐτου Μαρία, Σταμάτη Άννα, Γεωργιάδου Εριγέτη, Κουλίδου Αμαλία, Γκουρτσιάδου Αλίκη, Ιωακειμίδου Ευθυμία, Δεβετζή Άννα, Μαυρογενίδου Σοφία, Παπαδοπούλου Ευγενία, Νίρλα Ειρήνη.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, οι κορασίδες (Κ18) θα συναντηθούν με τον ΑΟΠ Μίλωνα Γιαννιτσών, την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 12.00, στο ΔΑΚ Κιλκίς, ενώ οι παγκορασίδες (Κ16) θα έρθουν αντιμέτωπες με τον ΠΑΣ Ίκαρο Έδεσσας, το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 14.00, στο ΔΑΚ Κιλκίς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: ΑΤΛΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, CONSTRAL, DIMCOCARS, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΗΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ), ΦΡΑΟΥΛΕΣ (ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ), ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ, STEP, PHOTO FINISH, ΜΑΓΛΟΥΣΙΔΗ (ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ), ΑΦΟΙ ΑΤΣΑΛΑ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΨΑΡΑΓΟΡΑ), ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ, CUADRO, OSER, ΗΛΕΚΤΡΟΝ, ΓΚΙΚΑΣ Ι. (ΕΠΙΠΛΑ), ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ), ΚΟΝΒΑ, FXNAILS και KOUROUZIDIS WORKSHOP που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.