Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Τα νέα του Τμήματος Βόλεϊ του Αλέξανδρου Αξιούπολης (4/3/2024)

ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης (Τμήμα Βόλεϊ)
Αγωνιστικό τμήμα Παγκορασίδων Κ16
Η ομάδα μας στα πλαίσια του αναπτυξιακού πρωταθλήματος Παγκορασίδων που βρίσκεται στον Β΄όμιλο της Ένωσης ΕΣΠΕΜ ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο Ίκαρο Έδεσσας με 3-0 σετ (21-25, 15-25, 15-25).

Οι αθλήτριες μας προσπάθησαν να αναπτύξουν το παιχνίδι τους όμως φάνηκε το κενό της τραυματισμένης ακραίας παίκτριας μας με αποτέλεσμα να έχουμε σοβαρό πρόβλημα στην υποδοχή του αντίπαλου ΣΕΡΒΙΣ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ίκαρος σε κόντρα μπάλες (αντεπίθεση) να παίζει και να τελειώνει τις φάσεις εύκολα και να πάρει καθαρή νίκη μέσα στην ΄΄καυτή΄΄ έδρα της Αξιούπολης..

Προχωράμε εμπλουτίζοντας τις εμπειρίες μας!!!

Σύνθεση ομάδας. (Σταύρος Χατζηγεωργιάδης): Παντηρμά Ξανθή, Τέφα Μελίνα, Θεολόγου Αθανασία, Νίτση Αντωνία , Μπούρα Ραφαηλία, Τερζίδου Εβίτα , Δαμακούδη Αλεξάνδρα, Βάτσου Χρύσα, Καραθόδωρου Πηνελόπη, Κοντοπούλου Κατερίνα, Ρουκούδη Λαμπρινή, Καραθόδωρου Ελευθερία, Τζέκου Ιωάννα, Χατζίδου Γιάννα.

Αγωνιστικό τμήμα βόλεϊ Κορασίδων Κ18

Πρωτάθλημα Ένωσης ΕΣΠΕΜ
ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης - Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών 3-1σετ (26-24, 25-19, 22-25, 25-19).


Η ομάδα μας έκλεισε τον 1ο γύρο με μια καθαρή νίκη 3-1 σετ επί του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών και βαθμολογικά διατηρεί την 1η θέση στον όμιλο της αήττητη.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό αλλά όμως οι πολλές διακοπές (καλώς ή κακώς) το έκαναν να φαίνεται κακό. Για άλλη μια φορά δείξαμε την αδυναμία μας στο να μην μπορούμε να διατηρούμε το προβάδισμα που έχουμε στο σκόρ μέχρι το 20-22 με αποτέλεσμα να δημιουργούμε πρόσθετο άγχος σε προσωπικό και κατ΄επέκταση σε ομαδικό επίπεδο.

Κρατάμε την νίκη και τους 3 βαθμούς και προχωράμε στον 2ο γύρο προσεκτικά διορθώνοντας τις αδυναμίες μας.

Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κοινό που με γεμίζει το κλειστό και δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή 3/3, όπου οι κορασίδες μας αντιμετωπίζουν εντός έδρας τον Άτλα Κιλκίς στις 16:00.

Σύνθεση: (Χατζηγεωργιάδης Σταύρος): Τέφα Μαρία, Παντηρμά Κατερίνα, Παπασταϊκούδη Εύα, Παπά Μαρία, Νίτση Αντωνία, Τσόνογλου Χρυσή, Τέφα Μελίνα, Θεολόγου Αθανασία, Τσάφα Μαρία, Βύσια Ελένη, Παντηρμά Ξανθή, ζηλελίδου Θεοδώρα, Τσιτενίδου Υβόνη.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.