Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Νικόλας Ανθρακίδης: Ο Κιλκισιώτης ξενοδόχος που κατακτά την Αθήνα και τους επισκέπτες της

Γράφει ο Πάνος Γεωργιάδης
Ο Νικόλας Ανθρακίδης είναι ένα από τα «παιδιά» του τόπου μας, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κιλκισιώτικη γη, αλλά κάποια στιγμή «άνοιξε τα φτερά του» για άλλους τόπους, με αφετηρία την Ευρώπη.

Ωστόσο εδώ και καιρό διαπρέπει στην Αθήνα σαν ξενοδόχος, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες και φιλοξενία υψηλού επιπέδου, σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Πριν λίγες ημέρες άνοιξε και το δεύτερο κατάλυμα του Νικόλα. Ο λόγος για το Medley Hotel το οποίο αποτελεί το νέο δημιούργημα, μετά το Be My Guest Athens.

Ο Νικόλας μετά από δέκα μήνες σκληρής δουλειάς, ανακαίνισε πλήρως ένα νεοκλασσικό κτίριο στολίδι του προηγούμενου αιώνα, με πρότερη χρήση ως μουσείο Ελληνικής γαστρονομίας

Και το μετέτρεψε σε ένα πολυτελές θεματικό ξενοδοχείο (το μοναδικό στην Αθήνα) 22 κλινών με δωμάτια και σουίτες, εμπνευσμένο από δημιουργήματα Ελλήνων συνθετών και ερμηνευτών παγκοσμίου φήμης όπως η Μαρία Κάλλας, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου κ.α.

Κάθε δωμάτιο είναι διαφορετικό και παραπέμπει στα κλασσικά μουσικά αριστουργήματα και στους δημιουργούς τους, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Medley Hotel λοιπόν ή αλλιώς "μουσικό ποτ πουρί" στα Ελληνικά. Ένα ξενοδοχείο το οποίο δεν έχει ''δωμάτια'', έχει ''τραγούδια''.

Ψηλοτάβανοι αρχοντικοί χώροι με οροφογραφίες, σουίτες με εσωτερικά αλλά και εξωτερικά τζακούζι με θέα τον Παρθενώνα, εσωτερική αυλή κατά τα πρότυπα της παλιάς Αθήνας της belle époque και ιδιαίτερο interior design, είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο Medley Hotel βρίσκεται στη γειτονιά του Ψυρρή, στην οδό Αγίου Δημητρίου 13, ακριβώς δίπλα στον ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Αν βρεθείτε στην Αθήνα και θέλετε προσεγμένη διαμονή και μοναδική φιλοξενία, πηγαίνετε και βρείτε το Νικόλα και θα με θυμηθείτε.

τηλ: +30 2130990332

Για περισσότες πληροφορίες, περιγραφές δωματίων, παροχές, τιμές και διαθεσιμότητα μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο, όπου θα βρείτε το προφίλ μας στην booking.
https://www.booking.com/Share-idSo8Hb














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.