Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Χριστουγεννιάτικο «γεύμα αγάπης» στους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, σε γιορτινή ατμόσφαιρα προσφέρθηκε για άλλη μια χρονιά το «γεύμα αγάπης» στους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης με πρωτοβουλία του προσωπικού του φορέα, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων. Η καλή διάθεση όλων μας συνεχίστηκε και το κέφι και ο χορός πυροδοτήθηκαν όταν την είσοδό τους στο Κέντρο έκαναν ο Κ.Σιώπης (κλαρίνο), ο Χ. Ξενιτίδης (ακορντεόν) και ο Κ.Παπαδόπουλος (νταούλι). Η έκπληξη των παιδιών και η χαρά τους ήταν μεγάλη. Την ίδια ημέρα, όπως κάθε χρόνο υποδεχτήκαμε μέλη του συνδέσμου ΠΑΟΚ Κιλκίς, μοιράζοντας δώρα για όλους τους ωφελούμενους.

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου είχαμε τη χαρά να παραλάβουμε από την Τοπική ΝΟΔΕ Κιλκίς και τον κ. Μηνά Παπαδόπουλο κούτες με γάλα μακράς διάρκειας, το οποίο μοιράστηκε σε όλες τις οικογένειες του φορέα. Με γεμάτα χέρια επισκέφτηκε το Κέντρο και η κυρία Σακαλάκη Άννα, η οποία μοίρασε δώρα σε όλους τους ωφελούμενους προσφέροντάς τους μεγάλη χαρά.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρόσωπα κι εταιρείες που καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς στέκονται στο πλάι μας και βοηθάνε με όποιο τρόπο μπορούν, συγκεκριμένα:

Εταιρεία KLEEMANN, Γαλακτοβιομηχανία ΛΥΚΑΣ, φούρνος «Σκουφάκια», Φαρμακείο Ζιούτα Χριστιάννας, Φυτώριο Τσαμπάζης, Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς, την κ.Γιώτα Καρυπίδου, όλες τις δημόσιες υπηρεσίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε και όλους όσους προσφέρουν κατά διαστήματα με οποιονδήποτε τρόπο στους ωφελούμενους μας, βάζοντας ένα λιθαράκι στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.