Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι Κιλκίς για το 2024

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι με θητεία από την 1η Ιανουαρίου 2024 έως και 31η Δεκεμβρίου 2024, ως εξής:

1) Έμμισθος Αντιδήμαρχος Κλιματικής Αλλαγής, Πρασίνου και Διαχείρισης Μηχανημάτων Δήμου Κιλκίς ο κ. Σημαιοφορίδης Αλέξανδρος του Κωνσταντίνου με αρμοδιότητες:

1. Για θέματα του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας

2. Για θέματα του Τμήματος Περιβάλλοντος και Συντήρησης Πρασίνου της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου

3. Για θέματα του Τμήματος Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου

Επιπρόσθετα, ορίζεται υπεύθυνος για τα θέματα της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών του Δήμου Κιλκίς.

Επιπλέον, ορίζεται να ασκεί τα καθήκοντα του Δημάρχου Κιλκίς όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται.

2) Έμμισθος Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Κιλκίς ο κ. Ανθρακίδης Θεμιστοκλής του Αιμίλιου με αρμοδιότητες:

1. Για θέματα της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών (Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης, Τμήμα Ληξιαρχείου, Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας)

2. Για θέματα της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών (Τμήμα Λογιστηρίου, Τμήμα Προϋπολογισμού και Διπλογραφικού πλην Αποθηκών, Τμήμα Εσόδων και Περιουσίας, Τμήμα Προμηθειών, Τμήμα Ταμείου, Τμήμα Μισθοδοσίας)

3) Άμισθος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Καθημερινότητας Δήμου Κιλκίς ο κ. Νικολαΐδης Αιμίλιος του Δημητρίου με αρμοδιότητες:

1. Για θέματα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών (Τμήμα Συντονισμού, Ελέγχου και Διοικητικής Στήριξης, Τμήμα Κτηριακών και Συγκοινωνιακών Έργων, Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Σηματοδότησης, Τμήμα Κτηματολογίου, Τοπογραφίας και Κυκλοφορίας, Τμήμα Υδραυλικών Έργων και Συντήρησης Κατασκευών, Τμήμα Συνεργείων και Αποκατάστασης Βλαβών)

4) Έμμισθος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Κιλκίς ο κ. Κοσμίδης Θεμιστοκλής του Δημητρίου με αρμοδιότητες:

1. Για θέματα του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτισμού και Τουρισμού

5) Έμμισθη Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Κιλκίς
η κ. Γιαννακούλα – Ζιούτα Αικατερίνη του Ιωάννη με αρμοδιότητες:


1. Για θέματα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας (Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων, Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Κέντρο Κοινότητας Κιλκίς, Βοήθεια στο Σπίτι)

2. Για τα λοιπά πλην λειτουργίας βρεφικών - βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ - μεΑ θέματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κιλκίς με την επωνυμία: "Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς - Κ.Δ.Ε.Κ. - Δήμου Κιλκίς" (η οποία λύεται αυτοδικαίως την 31η.12.2023 – άρθρο 29 του Ν. 5056/23 (ΦΕΚ 163/06.10.2023 τεύχος Α’)) και οι αρμοδιότητές της ασκούνται από την 1η.1.2024 από τον Δήμο Κιλκίς.

6) Άμισθος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Δήμου Κιλκίς
ο κ. Παπακώστας Κωνσταντίνος του Χρήστου με αρμοδιότητες:


1. Για θέματα του Τμήματος Καθαριότητας της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου

2. Για θέματα του Αυτοτελούς Γραφείου Διοικητικής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου

Επιπρόσθετα, ορίζεται υπεύθυνος για τα θέματα της Δημοτικής Ενότητας Δοϊράνης του Δήμου Κιλκίς.

7) Έμμισθος Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Δήμου Κιλκίς ο κ. Μπαλάσκας Γεώργιος του Ανδρέα με αρμοδιότητες:

1. Για θέματα της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (Τμήμα Φυτικής Παραγωγής, Τμήμα Ζωικής Παραγωγής, Αλιείας και Υδάτινων Πόρων, Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων)

8) Έμμισθος Αντιδήμαρχος Παιδικής Μέριμνας Δήμου Κιλκίς ο κ. Θεοδωρίδης Δημήτριος του Θεόφιλου με αρμοδιότητες:

1. Για θέματα του ΝΠΔΔ «ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το οποίο καταργείται αυτοδικαίως την 31η.12.2023 - σύμφωνα με το άρθρο 27 του του Ν. 5056/23 (ΦΕΚ 163/06.10.2023 τεύχος Α’) - και οι αρμοδιότητές του ασκούνται από την 1η.1.2024 από τον Δήμο Κιλκίς

2. Για θέματα λειτουργίας βρεφικών - βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ - μεΑ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κιλκίς με την επωνυμία: "Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς - Κ.Δ.Ε.Κ. - Δήμου Κιλκίς" (η οποία λύεται αυτοδικαίως την 31η.12.2023 – άρθρο 29 του Ν. 5056/23 (ΦΕΚ 163/06.10.2023 τεύχος Α’)) και οι αρμοδιότητές της ασκούνται από την 1η.1.2024 από τον Δήμο Κιλκίς.

9) Έμμισθος Αντιδήμαρχος Δόμησης, Προγραμματισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δήμου Κιλκίς ο κ. Πογέλης Ανέστης του Δημητρίου με αρμοδιότητες:

1. Για θέματα της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης (Τμήμα Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών, Τμήμα Πολεοδομικών Εφαρμογών, Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών και Αυθαιρέτων, Τμήμα Γραμματείας και Αρχειοθέτησης)

2. Για θέματα της Διεύθυνσης Ε.Κ.Ε. Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών, Τμήμα Εσωτερικής Ανταπόκρισης, Αυτοτελές Γραφείο Γαλλικού, Αυτοτελές Γραφείο Δοϊράνης, Αυτοτελές Γραφείο Μουριών, Αυτοτελές Γραφείο Πικρολίμνης)

3. Για θέματα του Αυτοτελούς Τμήματος Τεχνολογιών και Πληροφορικής, Επικοινωνιών και Ηλεκτρονικού Περιουσιολογίου

4. Για θέματα του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού και Οργάνωσης

10) Έμμισθος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Κιλκίς ο κ. Γιαρήμαγας Νικόλαος του Κυριάκου με αρμοδιότητες:

1. Για θέματα του Τμήματος Αθλητισμού του Αυτοτελούς Τμήματος Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Εθελοντισμού, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης

Επιπρόσθετα, ορίζεται υπεύθυνος για τα θέματα της Δημοτικής Ενότητας Πικρολίμνης του Δήμου Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.