Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Εορταστική εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς, προς τιμήν των Αγίων Τριών Ιεραρχών

Υπογράφει ο Μητροπολίτης Κιλκίς κ.κ. Βαρθολομαίος
«Αγαπητοί μου χριστιανοί,
Σας προσκαλώ όλους την Τρίτη 30 Ιανουαρίου ε.έ. στις 6:00 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς στην εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει η Ιερά μας Μητρόπολη προς τιμήν των Αγίων Τριών Ιεραρχών.

Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως θα τιμήσουμε 5 διακεκριμένους εκπαιδευτικούς οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα στην μαθητιώσα νεολαία του Κιλκίς,

Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι θα τιμηθούν είναι:

- Ο π. Νικόλαος Πιλιτσόπουλος

- Η δασκάλα και Φανή Καρυπίδου

- Ο φιλόλογος κος Βλαδίμηρος Λαλόπουλος

- Η φιλόλογος και Αθανασία Παπαδοπούλου

- Η θεολόγος κα Βασιλεία Κυριακίδου

Επίσης θα βραβευτούν παιδιά κληρικών οι οποίοι εισήχθησαν στην πανεπιστημιακή κοινότητα: ο υιός του π. Σταύρου Σοφοτάσιου και η κόρη του π. Χρυσοβαλάντη Πουντζουκίδη.

Σας προσκαλώ, λοιπόν, όλους στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς για να τιμήσουμε τους Τρεις Ιεράρχες - τους φωστήρες και προστάτες της παιδείας - και τα πρόσωπα τα οποία θα βραβευτούν από την Ιερά μας Μητρόπολη».

Με πατρική αγάπη
Ο Μητροπολίτης σας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.