Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Σοκ και βαρύ πένθος στο Κιλκίς, για το θάνατο του αγαπητού συμπολίτη και ακτινολόγου Δημήτρη Σκορδά

Σε σοκ και βαρύ πένθος έχει περιέλθει η τοπική κοινωνία του Κιλκίς μετά από το θλιβερό και αναπάντεχο άγγελμα του θανάτου του αγαπητού συμπολίτη και ακτινολόγου Δημήτρη Σκορδά.

Ο εκλιπών, γεννηθείς το 1953 με καταγωγή από το Σταυροχώρι, έφυγε το βραδύ της Κυριακής- ξημερώματα Δευτέρας από ανακοπή στον ύπνο του, ενώ όπως είναι γνωστό είχε θέματα με την καρδιά του μετά το έμφραγμα που υπέστη το καλοκαίρι του 2016.

Από τη θέση του ακτινολόγου και αργότερα από τη θέση του Διευθυντή του Ακτινολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε, υπηρέτησε με συνέπεια, σεβασμό και υψηλό το αίσθημα ευθύνης το επάγγελμα και τους συμπολίτες του.

Με τη σύζυγό του Εύα, απέκτησαν τη Φαίη, την αγαπημένη σε όλους παρουσιάστρια και το Νότη, ιατρό ακτινολόγο.

Η εκφορά του θα γίνει την Τρίτη 30 Ιανουαρίου από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Σταυροχωρίου στις 3 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.