Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Η αυτοδιοικητική διαγωγή κάποιων δεν είναι κοσμία

Υπογράφει ο
Γιάννης Αλίρης
Πρώην Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Παιονίας

Δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού ισχυρή Παιονία προφανώς βλέποντας στον Νέο τίτλο του σχήματος το πρόθεμα ΝΕΑ αντιλήφθηκαν ότι αυτό δεν τους ταιριάζει και έθεσαν εαυτούς εκτός συνδυασμού κ. Γκουντενούδη μετακινούμενοι στον χώρο του κ. Σιωνίδη.

Δεν είναι του παρόντος γιατί το κάνανε, ερμηνεία υπάρχει και δεν διαφέρει πολύ από αυτή που ευρύτατα συζητείται δημόσια.

Πρόσφατη ανάρτηση δημάρχου

Η Παιονία της προόδου ήταν και είναι μία ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη.

Πόσο ανεξάρτητη όμως είναι;

Πολιτικοί και πολιτικά γραφεία κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να στηρίξουν τη δημοτική αρχή στις δύσκολες ώρες ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Τους βοήθησαν να κάνουν μεταγραφές και εγγραφές στελεχών τους.

Έδωσαν την ευλογία τους, γιατί χωρίς ευλογία δεν θα μπορούσε να γίνει, στον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Παιονίας ΔΗΜΤΟ = δημοτική της Νέας Δημοκρατίας να κατέβει υποψήφιος με την Παιονία της προόδου.

Δεοντολογικά όμως έπρεπε να είχε παραιτηθεί του κομματικού του αξιώματος.
Παρότι του είχανε γίνει και συστάσεις δεν το έκανε.

Έαν ήθελε βέβαια ο κύριος Σιωνίδης να μπορεί να επικαλείται το... ανεξάρτητο θα έπρεπε να του ζητήσει να παραιτηθεί.

Εδώ απαντώνται τα ερωτήματα γιατί η κυβέρνηση χωρίς ουσιαστική αντίδραση της Δημοτικής μας αρχή κλείνει τα ταχυδρομικά γραφεία, υποβαθμίζει το νοσοκομείο μας , με πρόθεση , άμεσα να του αλλάξει μορφή και μελετάπολύ σύντομα θα το δούμε μεταφορά και άλλων υπηρεσιών.

Δηλώνει ο κ. Δήμαρχος

Απέναντί μας είναι μόνο τα άναχρονιστικά μοντέλα διοίκησης , που τρέφουν την άγνοια , τον τοπικισμό , τη συμφεροντολογική αντίληψη και την ιδεοληψία , για να επιβιώσουν

Μάλλον εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια .

Ποια είναι η απάντηση 
.
Κύριοι εκφραστές αυτών των αναχρονιστικών μοντέλων διοίκησης είναι οι δοκιμασμένοι της πλειοψηφίας , οι οποίοι διεκδικούν και τώρα ψήφο και οι βαρύγδουπες μεταγραφές.

Αυτοί, 13 συναπτά έτη είναι υπεύθυνοι για ό τι αρνητικό υπήρξε στον ενιαίο Δήμο .

Νέα ισχυρή Παιονία

Μετά την αποστράτευσή μου, το σχήμα είναι 100% ανανεωμένο.

Εύλογα αναρωτιέται ο δημότης ψηφοφόρος .

Οι νέοι και νεοεισερχόμενοι στην αυτοδιοίκηση ειναι οι εκφραστές των αναχρονιστικών μοντέλων διοίκησης, που τρέφουνε την άγνοια , τον τοπικισμό , τη συμφεροντολογική αντίληψη και την ιδεοληψία , για να επιβιώσουνε Κύριε δήμαρχε;

Έχουνε καμία ευθύνη για το χάλι των 13 ετών και ειδικότερα της δικής σας τετραετίας ;

Ατυχέστατη αυτή η αναφορά έχει να κάνει μόνο με το δικό σας σχήμα .

Ανεξάρτητα όμως από αυτό να πω ότι τις ημέρες της γιορτής του Δεκαπενταύγουστου έπρεπε να είστε πιο ενωτικός και να αναφέρεστε μόνο σε ευχές.

Τι αναμετράται τώρα ;
------------------------------------
Το νέο με το παλιό
το άφθαρτο με το φθαρτό το σύγχρονο με το αναχρονιστικό
η διαφάνεια με την αδιαφάνεια
το έντιμο με το ανέντιμο
οι ανιδιοτελείς με τους συναλλασσόμενους
οι άνεξάρτητοι με τους εξαρτημένους .
Οι κάλπες στήνονται στις 8 Οκτωβρίου .
Οι νέοι διεκδικούν μία 5ετια για να αποδείξουν ότι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης , ότι είναι το άλλο εξώφυλλο , η άλλη πρόταση και το ελπιδοφόρο αύριο .

ΥΓ.
Οι συνδημότες μας είναι βαθιά υπόχρεοι στους γυρολόγους της αυτοδιοίκησης διότι δώσανε την ευκαιρία στον κ. Γκουντενούδη να στελεχώσει τη ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ με άφθαρτα νέα άτομα .

Αυτά τα νέα στην ηλικία και στην αυτοδιοίκηση πρόσωπα που έχουν όραμα και θέληση για προσφορά στους δημότες και στον τόπο .

Παράλληλα ομως δώσανε ευκαιρία στον ψηφοφόρο πολίτη να κάνει την σύγκριση και να επιλέξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.