Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Η οικογένεια Δημήτρη Σταμπουλή, ευχαριστεί θερμά γιατρούς και νοσηλευτές Α' παθολογικής κλινικής Νοσοκομείου Κιλκίς

Ευχαριστήριο οικογένειας Δημήτρη Σταμπουλή
Η οικογένεια Δημήτρη Σταμπουλή από το χωριό Πεδινό Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά γιατρούς και νοσηλευτές Α' παθολογικής κλινικής Νοσοκομείου Κιλκίς για τον τρόπο που φρόντισαν την αγαπημένη τους μητέρα η οποία μετά από μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της έχασε την μάχη με την ζωή.

"Στις δύσκολες ώρες που ζήσαμε, γιατροί και νοσηλευτές ήτανε κοντά μας με οποιοδήποτε τρόπο μπορούσαν να βοηθήσουν και να απαλύνουν τον πόνο μας, τόσο της μητέρας μας όσο και τον δικό μας.

Είναι ευλογία Θεού να υπάρχουν εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας μας και να γίνονται άγγελοι δίνοντας την Ελπίδα σε ανθρώπους που υποφέρουν και να θεραπεύουν πρώτα την ψυχή με Αγάπη και μετά το σώμα.

Τα λόγια είναι λίγα μπροστά στο μεγαλείο της ανθρωπιάς που έχουμε ανάγκη όλοι .
Το νοσοκομείο Κιλκίς και οι άξιοι εργαζόμενοι αξίζουν τον σεβασμό και την Αγάπη μας.

Η Αγαπημένη μας μητέρα δεν είναι μαζί μας έφυγε όμως με εκείνο το χάδι ψυχής που εισέπραξε από όλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.