Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Με την συμμετοχή 200 περίπου αθλητών ολοκληρώθηκε ο 2ος Δρόμος Ηρώων Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου 
Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Με την συμμετοχή 200 περίπου αθλητών ολοκληρώθηκε ο 2ος Δρόμος Ηρώων Κιλκίς που διεξάχθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς για την απελευθέρωση της πόλης. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τις προηγούμενες ημέρες ο καιρός την μέρα του αγώνα ήταν ιδανικός και με την βοήθεια των εθελοντών όλα κύλησαν ομαλά. Η νέα διαδρομή του αγώνα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς είχε εναλλαγές δρόμου και μονοπατιού που κράτησαν το ενδιαφέρον των αθλητών αμείωτο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε νικητή στα 5 χλμ τον Epov Nase με δεύτερο τον Kovacev Nikola και τρίτο τον Σαχπεκίδη Κυριάκο ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Bozhinovska Tea με δεύτερη την Σοπρανίδου Μαρία και τρίτη την Καλαιτζίδου Σταματίνα. Στα 10 χλμ είχαμε νικητή τον Anchev Todor με δεύτερο τον Miloshevski Srgjan και τρίτο τον Γραμματικόπουλο Κωνσταντίνο και στις γυναίκες πρώτη την Ιωαννίδου Στέλλα με δεύτερη την Σγουρίδου Αλεξάνδρα και τρίτη την Στάμου Στυλιανή. Ο παιδικός αγώνας του ενός χλμ. ήταν χωρίς συναγωνισμό.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Κιλκίς για την στήριξη, τον Ερυθρό Σταυρό για την υγειονομική κάλυψη και την 71η Α/Μ Ταξιαρχία «Πόντος» για την φιλοξενία. Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Αδάμου Παναγιώτη από τον Όμιλο Φίλων Ιστορίας Κιλκίς για την ιστορική αναδρομή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δρομείς που συμμετείχαν αλλά και στους ακούραστους εθελοντές του συλλόγου.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα:
https://sdykilkis.gr/dromos-iroon/apotelesmata-iroon/









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.