Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 5/6/2023, 01:15 μ.μ.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη στις 2 Ιουνίου 2023 το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 1.030 γραμμαρίων,

κατεργασμένη κάνναβη βάρους 1,9 γραμμαρίων,

μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και

το χρηματικό ποσό των 740 ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσε, μέσα στο οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Εξιχνίαση κλοπών

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Φεβρουάριο του 2023, διέπραξε δύο κλοπές από παγκάρια Ιερού Ναού και κοιμητηρίων σε περιοχές της Πιερίας, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 10ης Ιανουαρίου 2023 σε περιοχή της Χαλκιδικής, ενεργώντας μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν από αντλιοστάσιο αγροτεμαχίου, καλώδια αξίας 400 ευρώ.

Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν προχθές (3 Ιουνίου 2023) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, δύο αλλοδαποί άνδρες, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε ο ένας εξ’ αυτών, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν 5 αλλοδαπούς και 1 ανήλικο παιδί, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν, καθώς και χρηματικό ποσό 85 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.


Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 28 έως 30 Μαΐου 2023 σε περιοχή της Πέλλας, αφαίρεσε από αυλή οικίας εργαλεία και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 800 ευρώ. Μέρος των κλοπιμαίων εντοπίσθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (4 Ιουνίου 2023) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της ίδιας ημέρας, αφαίρεσε από εξωτερικό χώρο επιχείρησης, ένα κλειδί και αξεσουάρ οχήματος, τα οποία εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.