Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Νίκη-Πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου για τον Σκακιστικό Όμιλο Κιλκίς

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς υποδέχτηκε την ομάδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Εδεσσαίων στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Διασυλλογικού Κυπέλλου Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2023. Οι αγώνες έγιναν στο εντευκτήριο του Σ.Ο. Κιλκίς στην οδό Σουρή 6 (εργαστήρια του συνόλου «πόλις»).

Η ομάδα του Κιλκίς επιβλήθηκε της ομάδας της Έδεσσας με σκορ 3-1. Για τον Σ.Ο. Κιλκίς αγωνίστηκαν οι: Μοσχούτας Νικόλαος, Ασημένιος Αστέριος, Μηνάς Ιωάννης και Σπυρλιάδης Αχιλλέας.

Με τη νίκη αυτή ο Σ.Ο. Κιλκίς πήρε την πρόκριση για το Final Four του Διασυλλογικού Κυπέλλου, όπου στον ημιτελικό στις 27 Μαΐου 2023 θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, σε έδρα που θα ορίσει η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων ΚΔ Μακεδονίας.

Η ομάδα του Κιλκίς φτάνει στα ημιτελικά του θεσμού για τέταρτη συνεχή χρονιά, αποδεικνύοντας ότι δίκαια θεωρείται μία υπολογίσιμη σκακιστική δύναμη στην περιοχή της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Τα αποτελέσματα της αναμέτρησης ανά σκακιέρα ήταν:

Σκακιέρα

Σ.Ο. Κιλκίς

Π.Α.Σ. Εδεσσαίοι 8χ8

Αποτ.

Μοσχούτας Νικόλαος

Ρόμπης Δημήτριος

1-0

Ασημένιος Αστέριος

Λαγοπάτης Νικόλαος

½-½

Μηνάς Ιωάννης

Θεοδώρου Παντελής

½-½

Σπυρλιάδης Αχιλλέας

Ψυχογιός Αντώνιος

1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.