Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, στο ύψος της Τούμπας (έξοδος από την οδό Διαγόρα) στη Χ.Θ. 15+750 περίπου, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας. Στη συνέχεια, ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας με κατεύθυνση προς ανατολικά πριν την είσοδο για Κωνσταντινουπολίτικα, στη Χ.Θ. 16+300 περίπου.

Αντίστοιχα, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023, στη Χ.Θ. 9+650 περίπου, τόσο στο ρεύμα προς ανατολικά όσο και στο ρεύμα προς δυτικά, στην κεντρική νησίδα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας αντίστοιχα κάθε φορά, σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας και τηρώντας τα χρονικά όρια εργασιών που προβλέπονται ανά κατεύθυνση.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τις ώρες 07.30-14.00 στην κατεύθυνση προς ανατολικά και κατά τις ώρες 10.00 -16.00 στην κατεύθυνση προς δυτικά.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.