Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Τα γιορτινά του φόρεσε ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Τα γιορτινά του φόρεσε ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ, την Πέμπτη στις 21/12/2023 στο Νέο ΔΑΚ Κιλκίς, αφού υπό την αιγίδα της ΕΣΠΕΜ και του Δήμου Κιλκίς, διοργάνωσε χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ για τα παιδιά του Συλλόγου, που συμμετέχουν στα τμήματα υποδομής. Στην διοργάνωση συμμετείχαν τα αντίστοιχα τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς και του Αλέξανδρου Αξιούπολης, και τα παιδιά έτσι είχαν την χαρά να αθληθούν, να γεμίσουν εμπειρίες και να γιορτάσουν με το δικό τους τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων, παραμένοντας μέσα στα γήπεδα.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τους συμμετέχοντες και όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση, και υπόσχεται πως από την νέα χρονιά θα συνεχιστούν οι εκπλήξεις για τους μικρούς του συλλόγου αλλά και τους μεγάλους. Επί της ευκαιρίας, ο Σύλλογος, εύχεται σε όλους και από αυτό το βήμα, του εντός αλλά και εκτός ομάδας, «Χρόνια πολλά και επί γης ειρήνη».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: ΑΤΛΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, CONSTRAL, DIMCOCARS, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΗΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ), ΦΡΑΟΥΛΕΣ (ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ), ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ, STEP, PHOTO FINISH, ΜΑΓΛΟΥΣΙΔΗ (ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ), ΑΦΟΙ ΑΤΣΑΛΑ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΨΑΡΑΓΟΡΑ), ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ, CUARDO, OSER, ΗΛΕΚΤΡΟΝ, ΓΚΙΚΑΣ Ι. (ΕΠΙΠΛΑ), ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ), ΚΟΝΒΑ, FXNAILS και KOUROUZIDIS WORKSHOP που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.