Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Μεγάλη επιτυχία του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς στο 17ο Πρωτάθλημα Παμπαίδων

Δελτίο τύπου Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς
Το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Φιλίππειο στη Θεσσαλονίκη το 17ο Ομαδικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων 2023 που διοργάνωσε η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης & Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον ΜΑΠΟ «Κεραυνός» Ωραιοκάστρου.

Οι αγώνες έγιναν σε ελβετικό σύστημα 6 γύρων με χρόνο σκέψης 45 λεπτά για κάθε σκακιστή. H σύνθεση των ομάδων ήταν τετραμελής με σκακιστές γεννημένους μετά την 01/01/2011 και οι ομάδες είχαν δικαίωμα για δύο αναπληρωματικούς. Στους αγώνες συμμετείχαν 38 ομάδες και συνολικά 189 σκακιστές και σκακίστριες από σωματεία όλης της Ελλάδας αλλά και των γειτονικών βαλκανικών χωρών.

Η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς ισοβάθμησε στην 6η θέση, έχοντας σημειώσει 4 νίκες και 2 ήττες σε 6 αγώνες. Στον τελευταίο γύρο μάλιστα, οι νεαροί σκακιστές του Κιλκίς νίκησαν με σκορ 3-1 την ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας, η οποία πριν από τρεις μήνες αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Α΄ εθνικής! Με την ομάδα του Κιλκίς αγωνίστηκαν οι σκακιστές: Κωφίδης Στυλιανός, Μπαχτσεβάνης Χριστόδουλος, Τσιούκας Γεώργιος, Τσαλικίδου Βαλεντίνη, Γεωργιάδης Θεμιστοκλής και Ζαμανόπουλος Αθανάσιος.

Πρώτη τερμάτισε η ομάδα της Gambit Aseko από τα Σκόπια, δεύτερη η Chess Club "Plovdiv" της Φιλιππούπολης και τρίτη η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ομάδας του Κιλκίς ήταν τα εξής:

1ος Γύρος
ΑΣΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ 4 - 0

2ος Γύρος
ΑΣΟ ΕΥΟΣΜΟΥ «ΙΠΠΑΡΙΟΝ» - ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ 0 - 4

3ος Γύρος
ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ - ΜΑΠΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 2.5 – 1.5

4ος Γύρος
ΣΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ 1 - 3

5ος Γύρος
ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ - ΠΝΕΥΜΑΘΛΟΝ ΚΑΒΑΛΑΣ 1 - 3

6ος Γύρος
ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ - ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 3 - 1

*Τα επιμέρους αποτελέσματα ανά σκακιέρα υπάρχουν στη σελίδα https://chess-results.com/tnr844878.aspx?lan=19

Ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς συγχαίρει τους νεαρούς αθλητές του για την άξια εκπροσώπηση του σωματείου σε αυτή την σημαντική διοργάνωση και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.