Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Στέφανος Παραστατίδης: Το Οδοιπορικό Κιλκίς μόλις ξεκίνησε

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Το #Οδοιπορικό_Κιλκίς μόλις ξεκίνησε!
Με τον τρόπο αυτό, εισάγουμε και υλοποιούμε την ιδέα των ανοιχτών ομιλιών, συζητήσεων και επαφών με τους πολίτες του νομού Κιλκίς. Οργανώνουμε το διάλογο σε συγκεκριμένα θέματα, καταγράφουμε πολιτικά ζητήματα κατά περιοχή, αναδεικνύουμε προβλήματα. Μέσα από αυτή τη διαρκή διάδραση φροντίζουμε να δώσουμε λύσεις, να βάλουμε νέες ιδέες στο δημόσιο διάλογο, να μιλήσουμε πολιτικά, να τολμήσουμε ιδεολογικά.

Στο πλαίσιο λοιπόν του οδοιπορικού, επισκεφτήκαμε, το απόγευμα του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής 28 και 29 Οκτωβρίου, πρώτα το Χέρσο και κατόπιν το Δροσάτο. Οι κάτοικοι των δύο περιοχών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με μεγάλη διάθεση. Στις δύο συγκεντρώσεις συζητήθηκαν, σε πολύ καλό κλίμα, θέματα γενικής επικαιρότητας (Πόλεμος στη Γάζα), αλλά και τοπικής επικαιρότητας (υποδομές οδικού δικτύου, παύση σχολικών δρομολογίων). Μέσα από εποικοδομητικό διάλογο καταγράφηκαν οι προβληματισμοί, αναδείχθηκαν οι προτάσεις και παρουσιάστηκαν τα μέτρα και οι επόμενες κινήσεις.

Σκοπός μου είναι να επισκεφθώ όλο τον Νομό Κιλκίς, και μάλιστα σε μετεκλογικό χρόνο κάνοντας την αλλαγή παραδείγματος, πράξη. Η ατζέντα θα ανανεώνεται συνεχώς και το πολιτικό ταξίδι θα προχωράει αναδεικνύοντας την αξία της πολιτικής και τη χρησιμότητα του διαλόγου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.