Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Ανακοίνωση Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας

Ανακοίνωση Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας
Ελπίζουμε να ζήσουμε την μέρα που στο τέλος μιας θητείας τοπικής αυτοδιοίκησης δήμου Παιονίας και περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, θα βγει υποψήφιος για να διεκδικήσει την διοίκηση λέγοντας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ, αλλά πιστεύουμε πως μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα! (και να μην είναι λόγια, αλλά να είναι η πραγματικότητα).

Μέχρι εκείνη την μέρα όμως, να συγχαρούμε όλους όσοι εκτέθηκαν στην διαδικασία της εκλογής, και ειδικά τους νέους ανθρώπους.

Θα ευχηθούμε καλή θητεία στου εκλεγμένους πλέον αιρετούς, προτείνοντας τους να συνεργαστούν όλοι ασχέτως συνδυασμού, για το καλό του τόπου μας. Και να τους επισημάνουμε πως ψηφίστηκαν για να είναι υπηρέτες του λαού.

Σε οτιδήποτε διεκδικήσετε για το καλό του δήμου και της περιφέρειας, θεωρήστε δεδομένο πως θα είμαστε στο πλευρό σας με όλες μας τις δυνάμεις. Αν αντιληφθούμε κάτι μεμπτό θα μας βρείτε απέναντι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.