Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς (10/10/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς

Δεύτερο Προπονητικό Camp ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Το δεύτερο προπονητικό Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη φετινή χρονιά έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στο Alexandros Sports Center, το οποίο αποτελεί το επίσημο προπονητικό κέντρο του δικέφαλου του βορρά στο Κιλκίς.

Οι προπονητές Αλέκος Θεοδωρίδης και Ηλίας Γαλανόπουλος προπόνησαν στην αρχή τα παιδιά του 2013 και 2014 και εν συνεχεία τους γεννηθέντες του 2011-2012. Μετά την επιλογή των παιδιών του πρώτου Camp οι προπονητές του ΠΑΟΚ εισήλθαν σε πιο τεχνικά κομμάτια, με τα παιδιά να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστή και η ημερομηνία της νέας προπόνησης.

Στα Προημιτελικά του Κυπέλλου ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς πήρε ο Αλέξανδρος Κιλκίς καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας με 1-0 του Κεραυνού Χωρυγίου.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 28' με διαγωνιο σουτ ο Ηρακλής Μακάριος. Με το σκορ στο μηδέν είχαν απειλήσει οι Μπελίτσας και Γιατισακης.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με γεμίσματα να απειλήσουν την εστία του Αλέξανδρου, με την ομάδα μας να έχει δύο ακόμη καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος.

Καλή συνέχεια στον Κεραυνό στις υποχρεώσεις του στο Πρωτάθλημα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Παπαδόπουλος, Πότκα (60' Σακαλής), Παυλίδης (80' Ι. Αλμασίδης), Κουρτεσίδης, Χ. Παπαδόπουλος, Κόλα, Μπελίτσας, Γιατισάκης, Ιωαννίδης (64' Χριστοφορίδης), Μακάριος (80' Κ. Αλμασίδης), Ξυγαλατάς (60' Κότσι).

Ισοπαλία στην πρεμιέρα για την Κ15 του Αλέξανδρου Κιλκίς

Πρεμιέρα με ισοπαλία στο πρωτάθλημα Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας για τον Αλέξανδρο Κιλκίς, καθώς μοιράστηκε βαθμούς και εντυπώσεις στο τελικό 1-1 με τους Μπέμπηδες Ιωνίας.

Ο αγώνας έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου στο "Χρυσό Γκολ" στη Νέα Ιωνία, με τις δύο ομάδες να έχουν καλές ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη. Οι Μπέμπηδες προηγήθηκαν, με τον Αλέξανδρο να ισοφαρίζει με τέρμα του Βασίλη Παντελίδη, να δημιουργεί φάσεις, αλλά να μην βρίσκει εν τέλει το τέρμα της νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.