Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Η απέραντη πληρότητα του "Είμαστε μαζί"

Ευχαριστήριο 
Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων

Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων έγινε για μέρες συγκέντρωση αγαθών για του πλημμυροπαθέντες μαθητές του Δημοτικού σχολείου Κοσκινά Καρδίτσας και τις οικογένειές τους τα οποία παραδόθηκαν προσωπικά από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη στο Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Πλατυχωρίου Καρδίτσας κ. Χρήστο Γατσογιάννη και τη Δασκάλα κ. Ιωάννα Ζωγράφου, καθώς και στους ίδιους τους μαθητές και κατοίκους Κοσκινά που φιλοξενούνται στον οικισμό Πλατυχωρίου.

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων ευχαριστεί βαθύτατα

- Τον Αθλητικό Σύλλογο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΥΡΟΝΕΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ», τον Πρόεδρο κ. Μελεκίδη Ιορδάνη και το Δ.Σ. αυτού, οι οποίοι ασκώντας σημαντικό Κοινωνικό Ρόλο αποφάσισαν και συνέδραμαν πλουσιοπάροχα -σε οικονομικό επίπεδο- στην αποστολή αυτή.

Την κ. Όλγα Κουκάκη, που πάρα πολύ γενναιόδωρα συνέβαλε και αυτή οικονομικά -και όχι μόνο- στο έργο αυτό

Τους κατοίκους Μέσων και Άνω Αποστόλων, που έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν, σε τρόφιμα, ρουχισμό και χρήματα για ν’ αγορασθούν τα εντελώς απαραίτητα σεντόνια και κουβέρτες για τους μαθητές του πλημμυροπαθέντος οικισμού Κοσκινά Καρδίτσας

Τον Ιερέα Π. Δημήτριο Κομνηνό, την Πρεσβυτέρα Σταυρούλα Κομνηνού και το Μέλος του Συλλόγου κ. Ερασμία Σταμπολίδου, που κατακοπίασαν για τη συλλογή και τη συσκευασία των αγαθών.

Η πιο βαθιά όμως ευχαριστία είναι για την τοπική μας επιχείρηση ΠΑΡΠΑΡΑΣ Α.Ε. και τον εξαίρετο οδηγό της κ. Αντώνη Μιχαηλίδη, οι οποίοι μετέτρεψαν την αγάπη τους σε μεταφορικό μέσο και μετέφεραν εντελώς δωρεάν τα προσφερόμενα αγαθά.

Τους εκπαιδευτικούς κ. Ζωγράφου Ιωάννα και Γατσογιάννη Χρήστο για το ουσιαστικό ενδιαφέρον που έδειξαν για κάλυψη αναγκών των μαθητών τους.

Τέτοιες πράξεις και εκδηλώσεις Αγάπης για τον συνάνθρωπο ανυψώνουν το γενικό πολιτιστικό δείκτη της κοινωνίας μας και δίνουν το αισιόδοξο μήνυμα ότι ο Ανθρωπισμός δεν πέθανε στις μέρες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.