Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Υπογράγει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

«Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 είναι το σύμβολο της σταθερής πίστης των Ελλήνων στην εθνική αξιοπρέπεια και ελευθερία, μια κορυφαία, στη σύγχρονη Ιστορία, πράξη αντίστασης εναντίον του φασισμού.

Η σημερινή επέτειος, μάς υπενθυμίζει το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής και το πάθος των Ελλήνων για αξιοπρέπεια, εθνική ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα, αλλά και την αστείρευτη θέληση του λαού μας για ελευθερία.

Έλληνες στο μέτωπο υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, έγραψαν μία από τις λαμπρότερες σελίδες της νεότερης Ιστορίας.

Σήμερα, είναι μέρα μνήμης, τιμής και ευγνωμοσύνης σε γνωστούς και αγνώστους ήρωες, που πολέμησαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι. Ταυτόχρονα, είναι και μέρα άντλησης διδαγμάτων. Παραμένουμε προσηλωμένοι στις αξίες και τις αρχές που διαχρονικά αποτελούν παρακαταθήκη του λαού μας, αξίες που αποτελούν οδηγό μας για το παρόν και το μέλλον.

Τιμή και δόξα στους αθάνατους νεκρούς του έπους του ‘40.
Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.
Χρόνια πολλά Ελλάδα! »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.