Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Η Γρηγορία (Ρία) Τσίγα, Social Media and Digital Marketing Specialist, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Επιμέλεια Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Mε καταγωγή και οικογενειακά ρίζες από την γραφική Άρτα και μοναδική Κρήτη (Άγιο Νικόλαο!). Με σπουδές και ενασχόληση πάνω στο μάρκετινγκ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την φωτογραφία και με μια ρεαλιστική ματιά για το παρόν και το μέλλον... Μια κυρία με Κ! Με μεγάλο και φοβερό μυαλό και άψογη γοητεία. Social Media και Digital Marketing Specialist and more, much more... πολυάσχολη και πολυτάλαντη, η διαχρονική φίλη μου η Ρία! Από τις πρώτες μας συνεντεύξεις για φέτος... το γούρι μας, η Ρία και για να ανοίξουμε και να κλείσουμε δημοσιογραφική σεζόν... με το καλό λοιπόν.

Πως είσαι, που είσαι, τι κάνεις, επαγγελματικα αυτό τον καιρό;

Είμαι καλά, δεδομένων φυσικά των πρόσφατων γεγονότων..., είμαι στην Αθήνα με μόνιμη παρεούλα τον πιο γλυκό σκυλάκο. Επαγγελματικά αυτό το διάστημα ασχολούμαι με τον κλάδο της υγείας με κάποια προγράμματα που τρέχουν ωστόσο είμαι σε εγρήγορση για ό,τι άλλο προκύψει.

Πως πέρασες το καλοκαίρι του 2023; Ποιος προορισμούς επέλεξες για τις διακοπές σου;

Πέρασα ένα πολύ όμορφο και κυρίως ξεκούραστο καλοκαίρι, κάτι το οποίο είχα μεγάλη ανάγκη. Πήγα σε αρκετά μέρη με πρώτη στην καρδιά μου -όπως πάντα- την μαγευτική Σαντορίνη με την οποία έχουμε αναπτύξει... ερωτική σχέση όλα αυτά τα χρόνια και δεν την αλλάζω.

Θέλω την άποψη σου για ολες αυτές τις μαυρες εικονες που ειδαμε απο ακρη σε άκρη στην πατρίδα μας και αναφέρομαι στην οικολογική καταστροφή, στα δάση μας, στα ζωάκια, ολες αυτές τις ψυχουλες που εφυγαν τοσο απότομα... και φυσικά χάσαμε και συνανθρώπους μας. Τι ένιωσες αγαπητή φίλη;

Την ώρα που απαντώ στις ερωτήσεις ακόμα δεν γνωρίζουμε το ακριβές μέγεθος της καταστροφής στην Θεσσαλία που άφησε πίσω της νεκρούς και ανυπολόγιστες ζημιές. Και όλα αυτά λίγες μετά τις πυρκαγιές της Πάρνηθας, του Έβρου κτλ που μαύρισαν το φετινό καλοκαίρι. Χάσαμε πολλά φέτος το καλοκαίρι. Ανθρώπους, ζώα, περιουσίες, φυσικό πλούτο...Ειλικρινά νιώθω μεγάλη στενοχώρια, οργή και αγανάκτηση για τις ευθύνες και τα λάθη που οδηγούν σε τέτοιες καταστροφές. Μακάρι να κάνουμε επιτέλους όσα χρειάζονται για να μη ζήσουμε ποτέ ξανά τέτοιες στιγμές

Παραμένω στο θέμα ζωάκια, τετράποδοι φιλοι, σκυλακια και γατακια που γνωριζω ότι ολα τα παραπάνω τα αγαπάς πολύ. Θεωρείς ότι η χώρα μας (κοινωνία και κυβέρνηση) φροντίζει, νοιάζεται, κάνει σωστές κινήσεις για όλα αυτά τα οικόσιτα είτε αδέσποτα φιλαράκια μας;

Εννοείται πως έχω μεγάλη αδυναμία στους τετράποδους φίλους μας που μας προσφέρουν την πιο αγνή και άδολη αγάπη απλόχερα. Θεωρώ πως έχουν γίνει αρκετά βήματα ευαισθητοποίησης της κοινωνίας πάνω στην προστασία των φίλων μας τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα χρειάζονται πολλά να γίνουν ακόμα, εντούτοις είμαι αισιόδοξη ότι επιτέλους πάμε προς την σωστή κατεύθυνση

Τι όμορφο ετοιμάζεις για τον χειμώνα που έρχεται γοργά;

Ετοιμάζω αρκετά για τον χειμώνα που έρχεται χωρίς να είναι κάτι ανακοινώσιμο αυτή τη στιγμή. Παρόλα αυτά ελπίζω σε δημιουργικά πράγματα που θα εναρμονίζονται με τον δημιουργικό χαρακτήρα μου. Θέλω να πιστεύω πως και για μένα και για όλους τους φίλους μας θα είναι μια παραγωγική χρονιά το 24.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.