Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

ΝΙΚΗ: Επιτέλους προχωρήστε άμεσα στην ανακατασκευή του δρόμου “φονιά” μεταξύ Πολυκάστρου -Χαλάστρας

Δελτίο τύπου ΝΙΚΗΣ
Την άμεση αναβάθμιση του κάθετου οδικού άξονα από τον κόμβο Πολυκάστρου μέχρι τον αντίστοιχο της Χαλάστρας ζητά η ΝΙΚΗ αφουγκραζόμενη τις φωνές των κατοίκων της περιοχής που εδώ και χρόνια αναμένουν από τους υπευθύνους να δράσουν και να προχωρήσουν σε έργα ανακατασκευής και αναβάθμισης του «στοιχειωμένου» τμήματος της ΠΑΘΕ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι)! Η ανυπαρξία διαχωριστικού στηθαίου στο εν λόγω σημείο, όπως και σε ολόκληρο σχεδόν τον «άξονα», από τον κόμβο του Πολυκάστρου μέχρι τον αντίστοιχο των Ν. Μαλγάρων καταστά την περιφερειακή ενότητα του Κιλκίς άκρως επικίνδυνη.

Πρόσφατα οι θλιβερές μνήμες από το φόρο αίματος που η περιοχή πληρώνει τα τελευταία χρόνια επανήλθαν, καθώς σημειώθηκε και πάλι τροχαίο στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Άσπρου όταν ένα δυόρωφο τουριστικό λεωφορείο από το Νίς με σερβικές πινακίδες που μετέφερε 81 άτομα συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τα τέσσερα άτομα από το Ι.Χ.( 60-70 ετών ), εκ των οποίων τα τρία δεν είχαν τις αισθήσεις τους και το τέταρτο μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Και δεν φτάνει αυτό, λίγο αργότερα ένα άλλο Ι.Χ. όχημα στο οποίο επέβαιναν μία μητέρα με το ανήλικο παιδί της έπεσε επάνω στο πρώτο Ι.Χ. αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν τραυματισμοί.

Προφανώς οι αρμόδιοι φορείς του ΤΑΙΠΕΔ, δεν θεωρούν επαρκή τον αριθμό των θυμάτων, για να δράσουν και εξακολουθούν να θυσιάζουν αθώους πολίτες σε δρόμος «φονιάδες».

Αλήθεια κύριοι, μετά από τις πλημμύρες που έπνιξαν τη Θεσσαλία με τον αριθμό των θυμάτων συνεχώς να ανεβαίνει και τις πυρκαγιές που κατέκαψαν τους κυριότερους δασικούς «πνεύμονες» της χώρας μας , τι άλλο περιμένετε να συμβεί στην πληγωμένη χώρα μας για να δράσετε;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.