Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Χρήστος Παπαδόπουλος: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει ο Χρήστος Παπαδόπουλος
Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότοτηας Ηλιολούστου
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Θεόδωρο Βαφειάδη για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό μου και να με συμπεριλάβει στον συνδυασμό Το Νέο Κιλκίς ως υποψήφιο Τοπικό Σύμβουλο στην Δημοτική Κοινότητα Ηλιολούστου. Οι απόψεις μας ταυτίστηκαν από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσα την πρόθεση να ασχοληθώ με τα αυτοδιοικητικά και στο πρόσωπό του βρήκα τον άνθρωπο που θα ενώσει όλους αυτούς τους 318 υπέροχους συνυποψηφίους που επιθυμούν να συμπορευθούν και να φέρουν το ΝΕΟ στον Δήμο Κιλκίς.

Όσο για την υποψηφιότητά μου;

Οραματίζομαι το Ηλιόλουστο της επόμενης δεκαετίας, σύγχρονο, μακριά από στρεβλώσεις του παρελθόντος και μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Μία Κοινότητα με άξιους ανθρώπους να ενώνονται σε κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες με σκοπό την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου. 

Η επίλυση χρόνιων προβλημάτων όπως η αδιάλειπτη ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, η ριζική αναβάθμιση και αξιοποίηση όλων των υποδομών, ο εξωραϊσμός και εκσυγχρονισμός των δημόσιων χώρων, η πλήρης ψηφιοποίηση όλων των υπηρεσιών της Κοινότητας σε συνδυασμό με δράσεις και εκδηλώσεις, μπορούν να κάνουν το Ηλιόλουστο μία Κοινότητα Πρότυπο, ελκυστικό προορισμό για τους επισκέπτες και τόπο διαβίωσης για όλες τις ηλικίες. 

Προσωπικό στοίχημά μου είναι ο επαναπατρισμός όσων κατοίκων έχουν εγκαταλείψει την Κοινότητα, δημιουργώντας τέτοιες συνθήκες διαβίωσης που θα καθιστούν το Ηλιόλουστο τον ιδανικό τόπο για να ζεις.

Με τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία και τους κατάλληλους συνεργάτες μπορούμε να φέρουμε το Νέο και στο Ηλιόλουστο.

Το Ηλιόλουστο αλλά και ευρύτερα ο Δήμος Κιλκίς δεν μπορεί να περιμένει ακόμη 5 χρόνια το τρένο της ανάπτυξης. Γι αυτό κρίνουμε, διακρίνουμε, συγκρίνουμε και επιλέγουμε: Παλιό ή ΝΕΟ; Στασιμότητα ή Ανάπτυξη; 

Στις 8 Οκτωβρίου αποφασίζουμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.