Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 5/9/2020.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθη ένα άτομο στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (4 Σεπτεμβρίου 2023) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας αλλοδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, στην κατοχή του προαναφερόμενου αλλοδαπού και σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· 1 πιστόλι με σιγαστήρα και 2 γεμιστήρες,

· 31 φυσίγγια,

· ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 21,5 γραμμαρίων,

· ποσότητα κάνναβης βάρους 17,3 γραμμαρίων και

· 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον, από την κατοχή του κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη στις 2 Σεπτεμβρίου 2023 το πρωί στην Ημαθία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγη ώρα νωρίτερα, εισήλθε παράνομα σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην παθούσα.

Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Φεβρουάριο του 2023 σε περιοχή της Πιερίας, ενεργώντας μαζί με συνεργό του, παραβίασαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας περίπου 1.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Εξιχνίαση απάτης

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Οκτώβριο του 2022, παριστάνοντας την τραπεζική υπάλληλο, επικοινώνησε με ημεδαπό άνδρα στην Πιερία και με πρόσχημα χορήγησης δανείου, απέσπασε τραπεζικούς κωδικούς και αφαίρεσε από λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 2.750 ευρώ. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη 2 άτομα, σε λογαριασμούς των οποίων μεταφέρθηκε το παραπάνω χρηματικό ποσό.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη προχθές (3 Σεπτεμβρίου 2023) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχει μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 54,1 γραμμαρίων, μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 10,4 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα καπνού και κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.


Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Μεσημβρινές ώρες της 02-09-2023 στο 18ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Φορτηγό που οδηγούσε 43χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λητής.


Εξιχνίαση κλοπών

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας μαζί με συνεργούς του, πρωινές ώρες της 25ης Ιουλίου 2023, παραβίασαν δύο οικίες στις Σέρρες, από όπου αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 8.000 ευρώ. Επίσης παραβίασαν ακόμη μία οικία, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν κάτι από το εσωτερικό της. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και μία ημεδαπή γυναίκα, η οποία παραχώρησε όχημα που χρησιμοποίησαν για την διάπραξη των κλοπών.

Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη χθες (4 Σεπτεμβρίου 2023) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, κατά την είσοδό του στη χώρα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των αρχών Ελβετίας, για το αδίκημα της ληστείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.