Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Σταύρος Αμοιρίδης: Έρχεται το Νέο Κιλκίς

Υπογράφει ο Σταύρος Αμοιρίδης

Γεωπόνος - Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Ήρθε η στιγμή για μένα και βρέθηκα σε ένα σταυροδρόμι, πού θα βρεθείτε και εσείς τον Οκτώβριο, και πρέπει να επιλέξω μεταξύ του εύκολου και του σωστού. Εγώ επιλέγω το Νέο Κιλκίς! Ο δρόμος θα είναι δύσκολος για το σωστό αλλά φτάνει πια με τις εύκολες επιλογές, την συγγενιοκράτεια, τις εξυπηρετήσεις.

Μεγαλώνοντας κάποιοι εκτιμήσατε πως η ηρεμία σας είναι σπουδαιότερη από το δίκαιο και έτσι σταματήσατε να το διεκδικείτε αφήνοντας τα "φαινόμενα" που νομίζουν πως σας εξαπατούν να κάνουν παιχνίδι! Ήσασταν ήσυχοι, όχι τυφλοί!
Όλοι εκφέρεται παράπονα, δυσαρέσκεια και γενικότερα κάτι αρνητικό και θέλετε να το αλλάξετε. Δεν μπορείς όμως να αλλάξεις κάτι αν συνεχίζεις να κάνεις τις ίδιες επιλογές που έκανες και πριν. 

Επιλέξτε το Νέο Κιλκίς! Γιατί για να είμαστε ειλικρινείς αν θέλουμε να βρούμε τον πραγματικό ένοχο για τη σημερινή κατάσταση πρέπει απλά να κοιτάξουμε στον καθρέφτη μας. Καταλαβαίνω γιατί το κάναμε θέλαμε να προωθήσουμε κάποιον συγγενή, θέλαμε να γίνει κάποιο έργο στο χωριό/πόλη μας, να αποκτήσουμε την εύνοια προσώπων που θα μας "εξυπηρετήσουν" αν χρειαστούμε βοήθεια! Ποτέ δεν έγινε τίποτα!

Σαν παιδί περίμενες και παρακολουθούσες από μακριά, μπορεί να έμενες ξύπνιος και να έκανες σχέδια για όλα αυτά που θα αλλάξεις, αλλά ήταν απλώς ένα όνειρο! Εδώ είναι το Νέο Κιλκίς έχουμε όνειρα, ελπίδα και όραμα για αυτή την πόλη βοήθησέ μας να τα κυνηγήσουμε και να τα κάνουμε πραγματικότητα! Πάρε θέση! Στήριξε μας! Ένωσε τις ιδέες σου μαζί μας! Έρχεται το Νέο Κιλκίς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.