Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς - 28/8/2023

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Φιλική νίκη για τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Το πρώτο του φιλικό για αυτή την σεζόν έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Αλέξανδρος Κιλκίς, που υποδέχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου επικρατώντας με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της φιλικής αναμέτρησης σημείωσε ο Παναγιώτης Ζορμπάς με κοντινό πλασέ στο 32’.

Ο Γιώργος Δαϊλλίδης και ο Γιάννης Ιασωνίδης δοκίμασαν αρκετά σχήματα, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα, με τον Αλέξανδρο να έχει την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον ΠΑΟΝΕ να «απειλεί» μία φορά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Θετικό επίσης το γεγονός ότι για περισσότερα από τριάντα λεπτά στο φινάλε, η ομάδα μας αγωνίστηκε ουσιαστικά με την Κ17, δημιουργώντας αρκετές σημαντικές φάσεις κόντρα σε έναν έμπειρο αντίπαλο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Παύλου, Πότκα, Παυλίδης, Σιδηρόπουλος, Κουρτεσίδης, Κόλα, Δεμερτζής, Χριστοφορίδης, Γιατισάκης, Ζορμπάς, Μπελίτσας. Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Σακαλής, Ι. Αλμασίδης, Κ. Αλμασίδης, Κυπρίτης, Μακάριος,Πόζντνιακ, Ξυγαλατάς, Γκαμπριντασβίλι, Γρηγοράκης.

Ξεκίνησε προπονήσεις η Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Φτάνουμε αισίως στα 25 χρόνια λειτουργίας! Ο Αλέξανδρος Κιλκίς αποτελεί μια ακαδημία πρότυπο στον χώρο του Αναπτυξιακού ποδοσφαίρου! Συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της χώρας, μιας και τα ηλικιακά του τμήματα σημειώνουν πολλές μεγάλες επιτυχίες.

Φυσικά αυτό το αποδεικνύει και η συμμετοχή του στα κορυφαία ποδοσφαιρικά τουρνουά διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κάτι που θα πραγματοποιηθεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς θα λάβει μέρος σε διοργανώσεις και θα αντιμετωπίσει εκ νέου τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας αλλά και κορυφαία ποδοσφαιρικά κλαμπ του πλανήτη.

Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου η Κολύμβηση

Το Καλοκαίρι μπορεί να τελειώνει, όμως οι προπονήσεις στα τμήματα Κολύμβησης συνεχίζονται μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

«Παπάκια» και «Δελφίνια» έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύονται από έξι εκπαιδευτές, και να μαθαίνουν όλα τα μυστικά αυτού του πολύ όμορφου αθλήματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.