Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς», ευχαριστεί θερμά...


Ευχαριστήριο 
Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς»

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς », θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό "ΔΕΣΜΟΣ”, για τη τεράστια προσφορά 6,5 τόνων σε τρόφιμα μακράς διαρκείας.Οι εξαιρετικές δωρεές και χορηγίες απο την πλευρά των Οργανισμών που δραστηριοποιούνται σε τομείς κοινωνικής προσφοράς συμβαλλουν στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συνανθρώπων μας.

Στα πλαίσια της προσπάθειας μας για τον σχεδιασμό και τη λειτουργία ενός δικτύου κοινωνικών δράσεων, με επίκεντρο τον συνάνθρωπο και τις ανάγκες του, τέτοιου είδους συνεργασίες στηρίξεις είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς διανύουμε μια περίοδο δύσκολη και η βοήθεια διαφόρων Φορέων και προσώπων αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Η Τεράστια προσφορά σας προς το Φορέα μας, θα καλύψει ένα μεγάλο μέρος από τις πολλαπλές ανάγκες του και θα αποτελέσει, παράδειγμα ανθρώπινης ευαισθησίας για όλη την τοπική κοινότητα.

Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής.

Η συμπαράσταση του «Δεσμού» αποτελεί ζωντανό παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που συμβάλλει καταρχάς στη δημιουργία δεσμών κοινωνικής συνοχής σε μια εποχή που οι ανάγκες των πλέον ευάλωτων συμπολιτών μας –και ειδικά των παιδιών- είναι επείγουσες.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε, σε μία δύσκολη περίοδος όπως αυτή που διανύουμε, ο ”ΔΕΣΜΟΣ” να κατορθώσει να συνεχίσει απρόσκοπτα το κοινωφελές του έργο, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την αλληλεγγύη της ελληνικής κοινωνίας.
Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.