Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

5 συν 2: Το Κιλκίς κερδισμένο εκλογικά και θεσμικά

Υπογράφει ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς

Επικοινωνιολόγος και Ραδιοφωνικός Παραγωγός του OK WEB RADIO

Good news! Αυτό που έγινε στις δεύτερες εθνικές εκλογές του 2023 και με την ανακοίνωση φυσικά του νέου κυβερνητικού σχήματος, σε ότι αφορά την Παιονία και το Κιλκίς έχει να γίνει πολλά, πάρα πολλά χρόνια, ίσως να μην έχει ξανασυμβεί. Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς βγαίνει φανερά ενισχυμένη σε πολλά επίπεδα κρατικής εξουσίας και ανώτατων θεσμικών φορέων. Αναλυτικά…

Πέντε ΣΥΝ δύο… πώς και γιατί

1. Μετά από 11-12 χρόνια, κάνει εξαιρετικά δυναμικό πολιτικό comeback με ανώτατη θεσμική θέση στο Υπουργικό Συμβούλιο του Έλληνα ΠΘ και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κύριου Κυριάκου Κ. Μητσοτάκη, ο έμπειρος δικηγόρος, Πρ. Νομάρχης, ο Πρ. Υπουργός (4 φορές!) και Πρ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς, κος Γεώργιος Φλωρίδης, ως Υπουργός Δικαιοσύνης! Συμβολίζοντας και την διαχρονική πολιτική διεύρυνσης της Ν.Δ. στον χώρο της κεντροαριστεράς. Όλη μας η θετική Ενέργεια και οι Ευχές μας για Καλή Επιτυχία και μπόλικο χειροπιαστό Έργο. Το Κιλκίς είναι εδώ, ενωμένο – δυνατό.

2. Ξανά και πάλι εκλεγμένος και ισχυρός, ”γαλάζιος” Βουλευτής Κιλκίς, σταθερά από το 2012, ο Πρ. Υπουργός, κύριος Γεώργιος Π. Γεωργαντάς, με την Ν.Δ. μετά από μια αντικειμενικά πετυχημένη προεκλογική καμπάνια! 4 χρόνια με έργο και πλούσια δράση ανταμείφθηκαν από τον λαό του Κιλκίς και της Παιονίας. Θα επανέλθουμε σε λίγες γραμμές ξανά στον κύριο Δικηγόρο και Βουλευτή.

3. ”Φόρτσα στα πανιά” του και με δυνατό αέρα αλλαγής και προοδευτισμού, ο ”Μακεδονάρχης” του κύριου Νίκου Ανδρουλάκη, ο γιατρός, ο συγγραφέας, ο δικός μας Στέφανος Θ. Παραστατίδης… Βουλευτής Κιλκίς με με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ… και εγώ σας λέω και με μεγαλύτερο ρόλο -ισως και πολύ σύντομα εντος και εκτός του κινήματος στο οποίο αγαπάει πολύ και ανήκει… με το καλό λοιπόν.

4. Κόντρα σε εχθρούς και φίλους, κόντρα στα προγνωστικά και μπράβο του και εύγε του ο επιστήμονας, ο γιατρός, ο ”μπον βιβερ” του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ Κιλκίς, κύριος Πέτρος Παππάς (τα 2 Π που λέγαμε!), πήρε την έδρα και την διατήρησε… ανακούφιση και χαρά, μαθαίνω, από πολλές/πολλούς στην τοπική του αριστερού κόμματος στην πόλη μας… εεεεε λογικότατο.

5. Βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης λοιπόν ο δάσκαλος και θεολόγος, κος. Δημήτριος Νατσιός με τον ΝΙΚΗφορο αγώνα του, με το κόμμα που έφτιαξε και έτρεξε χωριό-χωριό. πόλη-πόλη σε όλη την Πατρίδας μας. Μπήκε στην Βουλή τελικά η ΝΙΚΗ! Θα κριθεί όπως και όλες/όλοι.

6. Ο Βουλευτής Κιλκίς με την Ν.Δ. κος Γ. Γεωργαντάς όμως, θα έχει με το καλό, άμεσα και έναν ακόμη πάρα πολύ σπουδαίο ρόλο εντός της Ελληνικής Εθνικής μας Αντιπροσωπείας, στη, Βουλή, ως Αντιπρόεδρος. Δεν ξέρω και δεν θυμάμαι ξανά Αντιπρόεδρο στην Ελληνική Βουλή από τον τόπο μας. Πάρα πολύ μεγάλη Τιμή για τον Πολιτικό Άνδρα, για το το Κιλκίς και την Παιονία. Χαιρόμαστε για αυτό.

7. Ο κος. Δ. Νατσιός, πέρα από Βουλευτής Θεσσαλονίκης, θα είναι και Πρόεδρος Κόμματος εντός της Βουλής, με όλα τα καλά και… Άγια που θα προσφέρει αυτό στην 2η ιδιαίτερη πατρίδα του (1η είναι η Πιερία), το Κιλκίς μας. Ευχόμαστε σε αυτό!

Επτά λοιπόν ρόλοι υψηλού επιπέδου και ουσίας, για εκπροσώπους (μας) του Κιλκίς και της Παιονίας, σε εθνικό, θεσμικό και κομματικό επίπεδο! Μέσα από την καρδιά μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ, ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!! Υγεία και Τύχη. Είμαστε πάντα εδώ για να αναδείξουμε με χαρά το έργο σας αλλά και να ”καυτηριάσουμε” ότι αρνητικό και στενάχωρο.

ΥΓ: Μακάρι να έχουμε τόσο καλη εικόνα και ρεαλιστική ουσία και στις ερχόμενες Εκλογές ( και μετά από αυτές…) για τα 2 δημοτικά συμβούλια και την αντιπροσωπεία μας στο Περιφ. Συμβούλιο της Κεντρικής Μακεδονίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.