Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Μπράβο στην τροχαία και δήμο Κιλκίς - Νέες θέσεις στάθμευσης στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου, θα δώσουν ανάσα στο πρόβλημα της στάθμευσης!

Παρεμβαίνει ο αναγνώστηετης Γνώμης Κ.Τ.
Ως δημότης του Κιλκίς θα ήθελα να συγχαρώ αρχικά την Αστυνομική Διεύθυνση του νομού αλλά και τη Δημοτική αρχή της πόλης μας.

Με τις συντονισμένες κινήσεις των παραπάνω φορέων, επιτέλους ο κεντρικός πεζόδρομος δόθηκε για την απρόσκοπτη στάθμευση αυτοκινήτων. Παράνομα παρκαρισμένων αλλά ποιος ασχολείται...;

Τι κι αν υπάρχει πινακίδα ότι είναι πεζόδρομος, τι κι αν παίζουν παιδάκια, περνούν γονείς με μικρά παιδιά, τι κι αν είναι από τους ελάχιστους χώρους που οι Κιλκισιώτες και επισκέπτες μπορούν περπατούν λίγο ανέμελα;

Στην πόλη που ο καθένας κάνει ότι θέλει και η παρανομία βασιλεύει, στην πόλη που κανείς δε νοιάζεται για τίποτα, στην πόλη που οι μάγκες περνούν καλύτερα από τους νομοταγείς πολίτες, δεν υπάρχει καμιά ελπίδα.

Εκεί στην Tροχαία και το Δήμο Κιλκίς όλα καλά...;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.