Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Αναπτυξιακή Κιλκίς: Έχεις μια καλή ιδέα; Έχεις πακέτο …Leader!

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Έχεις μια καλή επιχειρηματική ιδέα; Θες να δημιουργήσεις κάτι δικό σου; Θες να μεγαλώσεις την επιχείρησή σου; Είσαι αγρότης, άνεργος, επιστήμονας, επιχειρηματίας, επαγγελματίας και χρειάζεσαι χρηματοδότηση από ένα πρόγραμμα που "τρέχει" στον τόπο σου, αξιολογείται από ένα τοπικό φορέα και πληρώνει σε μερικές μόνο μέρες;

Έλα την Πέμπτη 8 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου ή την Δευτέρα 12 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Κιλκίς, στις 6:30 μ.μ. και μάθε πώς μπορείς κι εσύ να πάρεις ...το πακέτο LEADER της Αναπτυξιακής Κιλκίς. Το πιο δημοφιλές πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών ιδεών, με δωρεάν χρηματοδότηση επενδύσεων από 50% έως 70%, σε τομείς που περιλαμβάνουν τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων και τις βιοτεχνίες, τον τουρισμό και την εστίαση, το εμπόριο και τις υπηρεσίες, βάσει λίστας συγκεκριμένων ΚΑΔ 2008.

Με επιδοτούμενες δαπάνες όπως η κατασκευή ή βελτίωση κτιρίων, η προμήθεια καινούργιων μηχανημάτων και εξοπλισμού, η εξοικονόμηση ενέργειας, η προβολή της επιχείρησης, η πιστοποίηση προϊόντων, η συμβουλευτική υποστήριξη κ.ά.

Οι επενδύσεις μπορούν να γίνουν σε όλη η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς εκτός της εντός σχεδίου περιοχής της πόλης του Κιλκίς. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 30η Αυγούστου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά τα γραφεία της εταιρείας (Σόλωνος 13, Κιλκίς), τη διεύθυνση: www.anki.gr και το FB: @anKilkis αλλά και να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 23410 25305. ΑΝΚΙ: @We light up ideas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.