Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Δήλωση Γκουντενούδη για την παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου Τάσιου Βασίλη

Υπογράφει ο Χρήστος Γκουντενούδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας

Επί τη ευκαιρία της παραίτησης του συναδέλφου δημοτικού συμβούλου και μέλους της δημοτικής μας παράταξης Βασίλη Τάσιου, θα ήθελα να πω δυο λόγια για τον ίδιο αλλά και τη συνεργασία μας.

Ο Βασίλης εξελέγη πρώτος σε σταυρούς της παράταξης ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ στην ΔΕ Γουμένισσας στις δημοτικές εκλογές του 2019 αποδεικνύοντας την ισχυρή κοινωνική του παρουσία στην τοπική κοινωνία αλλά και την θητεία του μέχρι πρότινος ως τοπικός σύμβουλος Γουμένισσας.

Ένας νέος συνδημότης μας με όρεξη για προσφορά, με σημαντική προσφορά στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής, είτε ως παίκτης ή ως διοικητικός παράγοντας.

Δυστυχώς, λόγοι προσωπικοί και οικογενειακοί δεν του επέτρεψαν να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις που απορρέουν από τα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου και προς τιμήν του παραιτείται σήμερα, δίνοντας την ευκαιρία στον επόμενο επιλαχόντα συνάδελφο να αναλάβει.

Παράλληλα, μετά από την συζήτηση που κάναμε μου εξέφρασε την αδυναμία του να συμμετάσχει και στις επερχόμενες εκλογές, αλλά και την αδιαπραγμάτευτη στήριξη του στο συνδυασμό μας, με τον οποίο άλλωστε ανεδείχθη και ο ίδιος ως δημοτικός σύμβουλος.

Ως επικεφαλής του συνδυασμού ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ, τον ευχαριστώ για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία μας και εύχομαι στο μέλλον να μπορέσει να βρει τον χρόνο και να ασχοληθεί εκ νέου ενεργά με την αυτοδιοίκηση, ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους μας όρεξη και δυνατότητες προσφοράς σαν τον Βασίλη Τάσιο.

Επίσης, εύχομαι καλή και ευδόκιμη θητεία στον άξιο συνάδελφο και συνεργάτη μου Αθανάσιο Τραχανίδη, έναν άνθρωπο της αγοράς και ενεργό δημότη της Γουμένισσας αλλά και ολόκληρης της Παιονίας.

Ο Σάκης είναι γνωστός και αγαπητός σε όλους μας για την άοκνη δραστηριότητα του και την αγόγγυστη προσφορά του στην ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Γουμένισσας αλλά και την διαρκή ενασχόληση σου με τα ζητήματα που απασχολούν τον εμποροεπαγγελματικό κόσμο της περιοχής. Η συμμετοχή του στο Δημοτικό Συμβούλιο είμαι σίγουρος ότι θα αφήσει ένα άκρως θετικό αποτύπωμα.

Καλή συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.