Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Θέλετε αυτή τη φωνή στη βουλή; Στο χέρι σας είναι!

Γράφει Δέσποινα Μαλιάρα
Υποψήφια βουλευτής νομού ΚΙΛΚΙΣ
"ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη"

Θέλετε τη φωνή αυτών των βουλευτών που την προηγούμενη 4ετία, καταψήφισαν κάθε αντεργατικό αντιεκπαιδευτικό αντιοικολογικό νόμο;

Κατέθεσαν δεκάδες προτάσεις και σχέδια νόμου, εργάστηκαν για δικαιοσύνη, στήριξαν τα κινήματα χωρίς να τα καπελώσουν, στάθηκαν απέναντι στην πατριαρχία ,που ακόμη και σήμερα κρατά κυρίI/αρχο ρόλο στην κοινωνία μας.

Στάθηκαν απέναντι σε κάθε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας και μικροιδιοκτησίας, καταθέτοντας συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις για να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα!

Στήριξαν το φοιτητικό κίνημα, υπερασπιζόμενοι το πανεπιστημιακό άσυλο.

Ξεμπρόστιασαν τους ολιγάρχες, κατονομάζοντας τους, πάλεψαν μέσα στη Βουλή και βγήκαν στους δρόμους για την τραγική κατά'σταση στη δημόσια υγεία και τις σοβαρότατες ελλείψεις στα δημόσια νοσοκομεία.

Μαζί με τους νέους αλλά και χιλιάδες λαού διαμαρτυρήθηκαν για την τραγική κατάσταση του Ελληνικού σιδηροδρόμου, αλλά και όλων των δημόσιων συγκοινωνιών, που οδήγησε στο έγκλημα στα Τέμπη, ζητώντας στη Βουλή την επανακρατικοποιήση του!

#ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!

Για να συνεχίσει να εργάζεται μέσα στη Βουλή και να στηρίζει τους εργαζόμενους και τα δίκαια αιτήματα τους, την νεολαία, το γυναικείο κίνημα ενάντια στην πατριαρχία.

Είμαστε η φωνή απέναντι σε κάθε είδους εξόρυξη, στις τοποθετήσεις φωτοβολταϊκών πάρκων στις καλλιεργίσημες επιφάνειες αγροτικής γης, στην τοποθέτηση ανεμογενητριών σε κάθε βουνοκορφή.

Είμαστε η φωνή της γενιάς που μετανάστευσε, στις 25 Μάη πήραμε ποσοστό 11,5%.

Είμαστε η φωνή που τα τελευταία χρόνια ζητά προγραμματική σύγκλιση με τα υπόλοιπα αριστερά κόμματα.

Είμαστε οι άνθρωποι που δεν ντρεπόμαστε να δούμε τον συνάνθρωπό μας στα μάτια.

Αυτή η Βουλή χρεαιάζεται μια δυνατή πλουραλιστική, βαθιά οικολογική αριστερή φωνή, για να συνεχίσει να δίνει φωνή σε όσους δεν έχουν φωνή.

Αποδείξαμε τα 4 προηγούμενα χρόνια μέσα στη Βουλή, πως ακόμη και μια χούφτα βουλευτές μπορούν να στηρίξουν τους πολλούς και να φρενάρουν την ασυδωσία και τον αυταρχισμό που θα έρθει δριμύτερος.

Γι' αυτό # stis25MeRA25!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.