Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Να ξαναέρθει η αισιοδοξία, το χαμόγελο και η αγάπη για τον τόπο μας, η ελπίδα ότι όλα μπορούν να είναι αλλιώς

Υπογράφει η Δέσποινα Μαλιάρα
Υποψήφια βουλευτής νομού Κιλκίς με το  ΜέΡΑ25

Χθες 10/5/2023 βρεθήκαμε με την καλή μου φίλη Μαρία Σόφτση μέλος του DIEM MέΡΑ25 και τους συνυποψήφιους μου στο Κιλκίς με το ΜέΡΑ 25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ (Κουλίνα Αναστάσιο,την αφεντιά μου Μαλιάρα Δέσποινα & Μπίμπαση Χρήστο, η Σπυρλιάδου Σοφία & Ρέπας Στέφανος απουσίαζαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων), στη Γουμένισσα.

Μια εκπληκτική περιοχή μέσα στο πράσινο & τα κελαριστά νέρα στους πρόποδες του Πάικου.Ένα βουνό με πλούσια χλωρίδα και πανίδα, είχα χρόνια να την επισκεφτώ και εντυπωσιάστηκα, όπως και από την φιλοξενία των ανθρώπων της.

Έγινε μία δημιουργική και ενδιαφέρουσα συζήτηση για όλα αυτά που προβληματίζουν όλους μας, την ακρίβεια την αναξιοκρατειά,την έλλειψη θέσεων εργασίας κινήτρων για την ενασχόληση με τον αγροτικό τομέα, την μεταποιήση, τον αγροτουρισμό, την υποστελέχωση και την έλλειψη τεχνολογικού εξοπλισμού στο νοσοκομείο της Γουμένισσας.

Όπως την απουσία σταθερών χώρων για εκδηλώσεις πολιτισμού, έτσι ώστε οι έφηβοι, οι νέοι και τα νέα ζευγάρια, να μένουν στον τόπο τους, να ψυχαγωγούνται να δημιουργούν και να εκφράζονται, να ζουν με αξιοπρέπεια, απολαμβάνοντας όσα έχουν οι κάτοικοι στις μεγάλες πόλεις.

Στόχος μας στο "ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ" και όσων μας στηρίζουν με την ψήφο τους, πρέπει να είναι η προσπάθεια να ανατρέψουμε το κύμα φυγής από τον τόπο τους στα μεγάλα αστικά κέντρα, να τις κάνουμε κύταρα πολιτισμού, ανάδειξης του φυσικού πλούτου, των λαϊκών παραδόσεων.

Σχεδιασμό και εφαρμογή επαγγελματικών δραστηριοτήτων, που να δημιουργούν θέσεις εργασίας για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Να ξαναέρθει η αισιοδοξία, το χαμόγελο και η αγάπη για τον τόπο μας, η ελπίδα ότι όλα μπορούν να είναι αλλιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.