Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 7/5/2023, 10:30 μ.μ

Στοχευμένες δράσεις για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών
Στο πλαίσιο ειδικών στοχευμένων δράσεων που πραγματοποιούνται από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν χθες (5 Μαΐου 2023) συνολικά 5 άτομα, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς σε χώρο πλησίον της οικίας του βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν 4 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 35,07 γραμμαρίων, μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 3,3 γραμμαρίων και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επίσης κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή του.



Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 2 ημεδαποί άνδρες, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς στην κατοχή τους και στις οικίες τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

5 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 365,45 γραμμαρίων,

5 συσκευασίες με ναρκωτική ουσία «MDMA» συνολικού βάρους 11,57 γραμμαρίων,
μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης,

6 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

4 τρίφτες κάνναβης,

3 κινητά τηλέφωνα και

το χρηματικό ποσό των 2.070 ευρώ.

Στην τρίτη περίπτωση συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε περιοχή της Πιερίας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες μεακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 295 γραμμαρίων και 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας. Επίσης κατασχέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκε στην κατοχή του.

Στην τελευταία περίπτωση συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, σε περιοχή της Πιερίας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του 5 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 40,1 γραμμαρίων και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Οι αστυνομικές δράσεις για την αντιμετώπιση της διάδοσης των ναρκωτικών θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 έως και την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 και κατά τις ώρες 08:00 έως 20:00 ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών αν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, από τον ανισόπεδοκόμβο Πλαταμώνα (400 χιλιόμετρο), έως τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς (410 χιλιόμετρο) και στα δύο ρεύματακυκλοφορίας (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη).

Επίσης, θα αποκλειστεί η πρόσβαση στη χοάνη των διοδίων του πλευρικού σταθμού διοδίων Πλαταμώνα, προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευαγγελισμού - Λεπτοκαρυάς.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών της Τροχαίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.