Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

(Video) Μήνυμα μεγάλης νίκης της ΝΔ από τον Γιώργο Γεωργαντά στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γιώργου Γεωργαντά
Ανεπανάληπτη σε όγκο, παλμό και συμμετοχή ήταν η κεντρική προεκλογική ομιλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς, Γιώργου Γεωργαντά την Κυριακή 7 Μαΐου στο κέντρο «Αρένα» στο Κιλκίς.

Στον κατάμεστο από κόσμο χώρο από κάθε γωνιά του Κιλκίς ο κ. Γεωργαντάς έστειλε μήνυμα νίκης της ΝΔ στις εκλογές της 21ηςΜαΐου.

Τον υποψήφιο βουλευτή Κιλκίς τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Καλαφάτης Σταύρος, ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης, ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, ο Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και πολλοί άλλοι τοπικοί παράγοντες της περιοχής.

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου παίρνοντας τον λόγο μίλησε για τον κομβικό ρόλο που έπαιξε ο κ. Γεωργαντάς στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης αλλά και στο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. «Είσαι ένας άνθρωπος που αξίζει την ψήφο μας και είμαι σίγουρη ότι θα την έχεις», είπε απευθυνόμενη στον υπουργό.

Συγκινημένος από την ανταπόκριση στο κάλεσμα που έκανε στους συμπολίτες του ο Γιώργος Γεωργαντάς τους κάλεσε όλους με την ψήφο τους στις 21 Μαΐου να δώσουν άλλη μια 4ετια για την ανάπτυξη και την προκοπή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της ΝΔ. Μια νίκη που θα οδηγήσει στην αυτοδύναμη ΝΔ.

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου είπε ότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε να διαταραχθεί αυτή η πορεία. «Για πρώτη φορά φτάσαμε τόσο κοντά να νικήσουμε τον λαϊκισμό και την ανευθυνότητα. Αυτή η κάλπη είναι η πιο κρίσιμη. Η δύναμη που θα πάρει μέσα από την ψήφο σας η ΝΔ θα οδηγήσει στο να είναι για ακόμα μια 4ετια πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα οδηγήσει την χώρα σε ακόμα καλύτερες μέρες», είπε χαρακτηριστικά.

Εξήγησε ότι η ΝΔ είναι ένα κόμμα χωρίς παρωπίδες που αξιοποιεί κάθε μέσο για να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα των πολιτών. Που θωρακίζει την Ελλάδα καθιστώντας τα σύνορά της ασφαλή τόσο στην ξηρά με τον φράχτη στον Έβρο όσο και στη θάλασσα.

Δήλωσε ευγνώμων για την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπό του και διαβεβαίωσε ότι η ΝΔ, έχει σχέδιο και πρόγραμμα για το μέλλον για να πάει η Ελλάδα πιο ψηλά, πιο σταθερά, πιο τολμηρά και πιο μπροστά γιατί αυτό αξίζει σε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες.

Κλείνοντας ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους είπε: «Τίμησα πάντα την ψήφο σας από το 2012 που με εκλέξατε βουλευτή και θα συνεχίσω να το πράττω για ένα Κιλκίς και μια Ελλάδα πιο δυνατή και ευημερούσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.