Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Ανεπανάληπτο το πάρτυ νέας γενιάς του Στέφανου Παραστατίδη

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Σε μια πρωτοφανή γιορτή για το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατία, αποδείχθηκε το πάρτυ νέας γενιάς που διοργάνωσε χθες Δευτέρα 24 Απριλίου, ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης.

Στη χώρα του Ντέμοκρατ, στο Κιλκίς, η νέα γενιά ήταν εκεί σε παλμό, μαζικότητα και ενθουσιασμό. Περισσότεροι από 500 ήταν οι νέοι άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν στο καφέ μπαρ «Λόφος», μέσα και έξω, παρόλη τη χθεσινή βροχή, για να ενισχύσουν το μήνυμα Αλλαγής Παραδείγματος στην πολιτική, του υποψήφιου βουλευτή.

«Κάποιοι σας δείχνουν με το δάχτυλο, θεωρούν ότι οι νέοι δεν συμμετέχουν, δεν νοιάζονται. Εμείς όμως σήμερα στέλνουμε ακριβώς το αντίθετο μήνυμα», υπογράμμισε ο Στέφανος Παραστατίδης ξεκινώντας την ομιλία του.

Η νέα γενιά, συνέχισε, βρίσκεται σήμερα στο περιθώριο. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι θυμωμένη, αντιδρά και στρέφεται προς ακραίες ιδέες και λόγο. Σε αντιλήψεις που παραπέμπουν στον φασισμό. Και ο φασισμός τρέφεται από το περιθώριο. Μεγαλώνει όταν δεν υπάρχει διαφάνεια, αξιοκρατία, κράτος δικαίου, δημοκρατία. Όπως τόνισε, «Ο φασισμός διαχωρίζει και επιβάλλει. Και εμείς δεν θέλουμε άλλο ζυγό. Θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι. Και η δική μας η συμμετοχή εδώ, είναι και ένα μήνυμα κατά του φασισμού, μήνυμα ότι θα διεκδικήσουμε μέσα από την πολιτική, θα παλέψουμε μέσα από τη δημοκρατία και θα τα καταφέρουμε».

Στο πάρτυ μοιράστηκαν μπλουζάκια, καθώς επίσης και ένα βιβλιαράκι με τις θέσεις και τις απόψεις του σόσιαλ του Ντέμοκρατ του σωστού, ενώ στο πανηγυρικό κλίμα της βραδιάς συνέβαλαν οι γνωστοί ύμνοι του ΠΑΣΟΚ και φυσικά τα… νταούλια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.