Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (25/4/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Οδεύει για ημιτελικά η Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της ΕΠΣ Μακεδονίας πραγματοποίησε η Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς, μιας και επιβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με 1-0 του Π.Ο. Μαλακοπής στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, «έκλεβε» συνεχώς μπάλες και έβγαζε άμεσα επιθέσεις, μην επιτρέποντας στον αντίπαλο, πλην μιας φοράς, να «απειλήσει».

Ο Αλέξανδρος είχε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης τον πλήρη έλεγχο, και στο 30’ έφτασε σε ένα φανταστικό από άποψη δημιουργίας τέρμα! Ο Κότσι έπαιξε το ένα-δύο με τον Δεσποινίδη και έβγαλε την παράλληλη πάσα, και ο Γρηγοράκης από το ύψος της μικρής περιοχής δεν είχε κανένα πρόβλημα να την στείλει στα δίχτυα για το 1-0.

Κοντά στην πρόκριση η Κ17

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της Κ17 της ΕΠΣ Μακεδονίας πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Κιλκίς, ο οποίος επιβλήθηκε το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη του Αίαντα Ευόσμου με 2-0 στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό! Το Σάββατο η ρεβάνς και πάλι στο γήπεδο της Ελπίδας Ευόσμου που πραγματοποιήθηκε και η πρώτη αναμέτρηση.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος, είχε κυκλοφορία, ενώ ανακτούσε συνεχώς και άμεσα την μπάλα, μην επιτρέποντας στον αντίπαλο να δημιουργήσει κάτι επιθετικά. Τρεις φάσεις με τους Σιδηρόπουλο, Κουσίδη και Ξυγαλατά στο πρώτο μέρος, δίχως όμως να καταφέρει κάποιος από αυτούς να βρει δίχτυα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου ο Αίας μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να βρει το γκολ, έχοντας μεγάλη φάση με σουτ μέσα από την περιοχή να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Οι εσωτερικές αλλαγές των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη έφεραν άμεσα την ανατροπή του σκηνικού, με τον Αλέξανδρο να επανακτά μέτρα στο γήπεδο, να κρατά την μπάλα και να εκμεταλλεύεται τις στατικές φάσεις.

Σε μια τέτοια ο Παυλίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Διονύσης Πότκα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 66’. Πέντε λεπτά αργότερα οι Γρηγοράκης και Δεσποινίδης συνδυάστηκαν άψογα μέσα στην περιοχή και ο πρώτος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Τρίτη θέση στο Road Salonica Cup

Την τρίτη θέση στο Road Salonica Cup κατέκτησε στην κατηγορία της η Κ10 του Αλέξανδρου Κιλκίς! Το τμήμα «Μαρσέιγ» του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη ήταν εξαιρετικό και στους δύο αγώνες που έδωσε το πρωί της Πέμπτης στους «Λέοντες» με αντιπάλους στον ημιτελικό τον Ντίνο Κούη, από τον οποίο αποκλείστηκε στα σημεία, και την F.A Ares από την Βουλγαρία, της οποίας επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι! Το τμήμα μας συμμετείχε με δύο ομάδες στο τουρνουά, και έπαιξε και για θέσεις κατάταξης με τους Ακρίτες Συκεών!

Μετά το τέλος του αγώνα με την ακαδημία Ares τα παιδιά ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, και εν συνεχεία πήγαν στο γήπεδο του Μακεδονικού για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους και να ανέβουν στο βάθρο σηκώνοντας το κύπελλο!

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μακεδονικός Παύλος Ανδρώνης.

Eξαιρετική παρουσία για τρία τμήματα

Τρεις ακόμη ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς έδωσαν το παρών στο Road Salonica Cup και αγωνίστηκαν για θέσεις κατάταξης. Η Κ11 «Παρί» του Δημήτρη Μούρου επιβλήθηκε εύκολα του Πανσερραϊκού, η Κ12 «Μίλαν» του Βασίλη Ορμανίδη πήρε και αυτή μια άνετη νίκη επί των Thunders από την Αθήνα, και η Κ13 «Μάντσεστερ» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη πέτυχε και αυτή νίκη απέναντι στον Μακεδονικό.

Τα παιδιά του Αλέξανδρου Κιλκίς είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν για ένα τριήμερο σε ένα πολύ δυνατό διεθνές τουρνουά, κόντρα σε ποιοτικούς αντιπάλους, και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Οι επιτυχίες εκτός από ομαδικές είναι και ατομικές. Ο δικός μας Κίμων Νικολαΐδης της Κ13 του Αλέξανδρου Κιλκίς, αναδείχθηκε MVP στην κατηγορία του στο τουρνουά Road Salonica Cup.

O επιθετικός του Αλέξανδρου ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο από τους προπονητές των ακαδημιών που συμμετείχαν στην διοργάνωση, οι οποίοι και τον εξέλεξαν με την ψήφο τους ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της εν λόγω ηλικιακής κατηγορίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου μέσα από το συνδυαστικό παιχνίδι έφταναν με αξιώσεις μπροστά στην αντίπαλη περιοχή, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν δεύτερο τέρμα, έχοντας σημαντική ευκαιρία στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Πόζντνιακ.

Την Τετάρτη 26 Απριλίου η ρεβάνς, και πάλι στο ίδιο γήπεδο, με τον Αλέξανδρο να είναι τυπικά γηπεδούχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.