Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας

Τον Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγο Κώστα Δαδούδη υποδέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023, στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

«Είμαστε ευγνώμονες στο ανθρώπινο δυναμικό του Πυροσβεστικού Σώματος, σε όλα τα στελέχη του, που ανταποκρίνεται σε κάθε κρίσιμη στιγμή, σε κάθε έκτακτη ανάγκη, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, σε συνθήκες ασύλληπτης τραγωδίας, όπως το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη» σημείωσε ο κ. Βεργίδης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τη βαθειά του οδύνη για την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και τη συμπαράστασή του στους τραυματίες, με ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Ανέφερε, επίσης, ότι, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την 3η και 4η ΥΠΕ διοργανώνει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στα νοσοκομεία της, που εποπτεύουν οι δύο Υγειονομικές Περιφέρειες, σήμερα και αύριο (https://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=35&pressid=25041) και προέτρεψε τους πολίτες της Π.Ε. Κιλκίς που μπορούν, να δώσουν αίμα για τους τραυματίες του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Η Π.Ε. Κιλκίς συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος. Από χθες, μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στο Διοικητήριο, έδρα της Π.Ε. Κιλκίς, για τα θύματα της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Εξάλλου, στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Βεργίδης αναφέρθηκε στο ικανοποιητικό επίπεδο συνεργασίας με το Πυροσβεστικό Σώμα για την αντιμετώπιση διαφόρων περιστατικών.

Τον κ. Δαδούδη συνόδευαν ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κιλκίς Νικόλαος Παλαμούτης, ο αναπληρωτής διοικητής Π.Υ Νομού Κιλκίς Χρήστος Γκαντίδης, καθώς και ο διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς Γιάννης Πολιτίδης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.