Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Αναβάλλεται η εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα με την Ειδική Ορθοδοντικό Παναγιώτα Γκόλιαρη στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου Κιλκίς

Της Βασιλικής Καραγιαννίδου*
Το Βιβλιοπωλείο Ψάλτου μαζί με την Ειδική Ορθοδοντικό Παναγιώτα Γκόλιαρη, εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και τη συμπαράστασή τους στους τραυματίες και στους οικείους τους.

Στο πλαίσιο του τριήμερου πένθους που τέθηκε σε ισχύ την 1η Μαρτίου λόγω του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, το Βιβλιοπωλείο Ψάλτου θρηνεί μαζί με όλη την Ελλάδα, αναβάλλοντας την συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα με θέμα «Στοματική Υγιεινή #Kids_Edition» που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 5/3/2023.

Θα οριστεί εκ νέου ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Τα θερμότερα συλλυπητήρια της ομάδας του Βιβλιοπωλείου μας και της κ. Γκόλιαρης στις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους, γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες και καλό κουράγιο. Η σκέψη μας βρίσκεται δίπλα σας.

* Βασιλική Γ. Καραγιαννίδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας,
Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ/ MA Επικοινωνίας:
Εκστρατείες Επικοινωνίας και Έρευνες Κοινού
Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ ΑΠΘ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.