Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Προκλητική η καταπάτηση χώρων πράσινου από το Δήμο Κιλκίς

Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κιλκίς μετά από ομόφωνη απόφαση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσής του, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, καταγγέλλει «την προκλητική καταπάτηση χώρων πράσινου για την τοποθέτηση περιπτέρων σε μια πόλη που στο κέντρο της λείπει».

Σε σχετική της ανακοίνωσή αναφέρει: «Η αλλαγή θέσης του ενός δίπλα από τον οικίσκο των ΤΑΧΙ, επί της πλατείας Ειρήνης σφράγισε την πρόκληση με την παρεμπόδιση της θέασης προς το Μνημείο Γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού, δεν εισήχθη στην Επιτροπή Διαβούλευσης που αρχικά πριν ένα χρόνο συμφώνησε και δεν γνωρίζουμε αν την ενέκρινε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Θεωρούμε τραγική την δικαιολογία πως δεν είναι χαρακτηρισμένοι χώροι πρασίνου, με αποτέλεσμα την υιοθέτηση από την Αρχιτεκτονική Επιτροπή.

Ζητάμε να μη λειτουργήσουν τα δυο από τα τρία που τοποθετήθηκαν σε χώρους πρασίνου αν δεν ξανασυζητηθούν στις Επιτροπές Διαβούλευσης και Ποιότητας Ζωής και το Δημοτικό Συμβούλιο για την άμεση απομάκρυνσή τους και την αποκατάσταση του πρασίνου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.