Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη ο νέος Διοικητής της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας "Πόντος"

Τον νέο Διοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας “Πόντος”, Ταξίαρχο Αναστάσιο Κυριακίδη, υποδέχθηκε σήμερα, Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, στο γραφείο του στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη από καρδιάς τον Διοικητή για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, τού ευχήθηκε δύναμη και καλή επιτυχία στην αποστολή του, εκφράζοντας , παράλληλα, τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία τους θα είναι εποικοδομητική για την περιοχή και τους πολίτες.

«Είμαι βέβαιος ότι η αγαστή συνεργασία που υπάρχει εδώ και χρόνια μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και της Διοίκησης της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας “Πόντος” θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια της δικής σας θητείας» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης, υπογραμμίζοντας πως τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και η Π.Ε. Κιλκίς θα είναι στο πλευρό του για κάθε βοήθεια και συνεργασία.

Από την πλευρά του, ο νέος Διοικητής ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη για την υποδοχή και τις ευχές του και τον διαβεβαίωσε ότι είναι και δική του επιθυμία να υπάρχει συνέχεια στη μέχρι σήμερα εξαιρετική συνεργασία της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας “Πόντος” με την Π.Ε. Κιλκίς.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης προσέφερε στον Διοικητή το ιστορικό & φωτογραφικό λεύκωμα για την περίοδο 1912-1913 με τίτλο “100 χρόνια Ελευθερίας” , μία έκδοση της Π.Ε. Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.