Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Κιλκίς

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης υποδέχθηκε, σήμερα, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Κιλκίς, πύραρχο Νικόλαο Παλαμούτη, στο πλαίσιο ανάληψης των νέων καθηκόντων του Διοικητή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Διοικητή στα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας τη βεβαιότητα συνέχισης της αγαστής συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Κιλκίς.

«Αναγνωρίζουμε το σημαντικό και εξαιρετικά υψηλό έργο που επιτελούν οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες» επισήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης, προσθέτοντας πως η Π.Ε. Κιλκίς στέκεται δίπλα στο έργό τους, έχοντας καθήκον και υποχρέωση να παρέχει τη βοήθεια και την υποστήριξή της.

Ο κ. Βεργίδης σημείωσε πως τα θέματα της Πολιτικής Προστασίας είναι πάντα πρώτα στην ατζέντα της Π.Ε. Κιλκίς.

Και οι δύο πλευρές υπογράμμισαν πως στόχος είναι η ενίσχυση της συνεργασίας που ήδη υπάρχει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, με σκοπό την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους, καθώς και του περιβάλλοντος.

Τον νέο Διοικητή συνόδευε ο αναπληρωτής διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ν. Κιλκίς αντιπύραρχος Χρήστος Γκαντίδης και ο αξιωματικός του επιτελείου της ΔΙ.ΠΥΝ. , υποπυραγός Δημήτρης Ζαγναφέρης.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.