Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Το Τοπικό Συμβούλιο Κοινότητας Αξιούπολης ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση Τοπικού Συμβουλίου 
Κοινότητας Αξιούπολης

Με την παρούσα επιστολή ως Τοπικό Συμβούλιο Κοινότητας Αξιούπολης εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην Τοπική Αστυνόμο Ανθυπαστυνόμο Φωτεινή Λιρατζή και στους Αστυνόμους της Γειτονιάς Αρχιφύλακα Αναστάσιο Μουρτιάδη και Ιωάννη Κούνιο, οι οποίοι βρίσκονται κοντά μας και μας βοηθούν με κάθε εφικτό τρόπο σε όλες τις εκδηλώσεις, δράσεις αλλά και εργασίες που πραγματοποιούνται στην Αξιούπολη.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Αρχιφύλακα Ιωάννη Κούνιο για την παροχή πρώτων βοηθειών σε συμπολίτη μας, του οποίου η υγεία βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε δημόσιο χώρο, ημέρα Τετάρτη κατά την διάρκεια της λαϊκής αγοράς.

Η ψυχραιμία και το σθένος της αγάπης για το συνάνθρωπο του κ. Κούνιου κράτησε στη ζωή τον συμπολίτη μας.

Για ακόμη μία φορά, αναγνωρίζουμε την τόσο του σημαντική πράξη και τον ευχαριστούμε θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.